OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ! Objasnio zašto je Petrušev MORAO da ide u policiju!

Autor:

Sport

15.03.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle večitog derbija i incidenta u kome je Matijas Lesor udario Filipa Petruševa.

OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ! Objasnio zašto je Petrušev MORAO da ide u policiju!

Foto: Starsport

Senku na pobedu Partizana i svoju blistavu partiju bacio je Matijas Lesor tokom poslednjeg večitog derbija. Centar crno-belih pesnicom je udario Filipa Petruševa posle meča, pa su usledila saopštenja iz oba tabora, a sada se oglasio i Miodrag Ražnatović

Agent reprezentativca Srbije je putem društvenih mreža saopštio da Petrušev nije angžaovao advokata, odnosno, da je u policiju išao zbog poziva iz MUP-a. 

Ražnatović je izdao kratko saopštenje preko svog Tviter naloga, gde je veoma aktivan.

- Stvarno treba da objasnimo da Filip Petrušev nije imao namerku da razgovara sa bilo kojim oblikom vlasti, medijima  ili da započne bilo kakvu akciju zbog prethodne utakmice. Ipak, on je pozvan od strane Policijske uprave da im da izjavu kao svedok i on je to uradio, zato što je dužan da to radi - napisao je Ražnatović.

 

 

Takođe, Miško Ražnatović je istakao i da Filip Petrušev nije taj koji je unajmio advokata za ovaj slučaj i nema nameru da to uradi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Jole

15.03.2023 20:28

Ako ga je Lesor udario bez razloga onda ga treba uputiti kod psijijatra, a sumnjam da nije bilo male provokacije. Kao drugo, prvo ga je odgurnuo a zatim zakačio šakom po bradi, da ga je udario pesnicom bio bi krvav. Zato nemojte da slušate samo Čovića.