HAOS U EFESU: Lider tima završio u BOLNICI!

Autor:

Sport

19.03.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je sve teža za turski tim.

HAOS U EFESU: Lider tima završio u BOLNICI!

Foto: Starsport

Ergin Ataman i Vasilije Micić

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman hospitalizovan je zbog upale pluća, saopštio je dvostruki uzastopni prvak Evrope.

Ataman je, kako se navodi u saopštenju turskog tima, simptome osećao i tokom duela sa Realom i Partizanom, ali je odlučio da zbog važnosti tih duela ipak predvodi svoj tim.

Sada će propustiti duel u domaćem prvenstvu, a moguće je da neće sedeti na klupi ni u utakmici Evrolige, koju će njegov Efes odigrati protiv Albe iz Berlina.

- Naš trener Ergin Ataman, koji je početkom nedelje dobio infekciju gornjih disajnih puteva, uzimao je lekove zbog intenzivnog tempa igre i vodio je utakmice protiv Real Madrida i Partizana. Kao rezultat kontrola uređenih u petak, zbog pojačanih simptoma, dijagnostikovana mu je upala pluća. Određeno mu je bolničko lečenje -navodi se u saopštenju aktuelnog šampiona Evrope.

Takođe, poznato je da će Ataman imati lekarski pregled u utorak, a tada će biti poznato njegovo stanje, kao i da li će moći da vodi tim na meču sa Albom.

Podsetimo, Efes je dve godine zaredom prvak Evrope, ali se ove sezone Turci muče u Evroligi, trenutno su na skoru od 14 pobeda i 15 poraza, pa je vrlo moguće da ih nećemo videti u plej-ofu elitnog evropskog takmičenja.

Osim duela u Berlinu, Efes će do kraja Evrolge igrati i protiv Olimpije, Virtusa, Fenerbahčea, odnosno Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading