ŠOK! Pohotna voditeljka UZDRMALA Španiju: Spavala sa OSMORICOM igrača Reala i Barse, OTKRILA imena, pa IZNELA SLIKE kao dokaz! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

19.03.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Samira Salome rešila je da progovori.

ŠOK! Pohotna voditeljka UZDRMALA Španiju: Spavala sa OSMORICOM igrača Reala i Barse, OTKRILA imena, pa IZNELA SLIKE kao dokaz! (FOTO GALERIJA)

Foto: Printscreen/Instagram/samira.jalil

Samira Salome

Zemljotres na Pirinejima.

Poznata argentinska voditeljka, Samira Salome, potresla je javnost u Španiji otkrićem da je spavala sa osmoricom fudbalera Reala iz Madrida i Barselone.

Samira je rođena u Argentini, otac joj je iz Libana, a majka iz Francuske, gde je bila učesnica nekoliko rijaliti programa.

Ipak, najveću slavu stekla je u jednoj televizijskoj emisiji u kojoj je otkrila da su u njenom krevetu često završavali poznati fudbaleri.

 

Čak osmorica igrača Reala i Barselone navodno su spavala sa atraktivnom Samirom, a posle njenih tvrdnji javnost je ipak ostala skeptična.

Tada je vrela Argentinka preuzela stvari u svoje ruke, pa je na društvenim mrežama objavila i fotografije sa dvojicom fudbalera. Nije želela da otkriva imena svih igrača, ali su sreću ili nesreću da ih Samira spomene imali Mark Bartra i Karim Benzema.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Samira Salome sa Markom Bartrom i Karimom Benzemom

 

Samira sada ima 32 godine i do nedavno je bila učesnica još jednog rijaliti programa po nazivu "Kuća poznatih" u Meksiku. Javnost je, takođe, ostala šokirana kada joj je poziv na večeru uputio jedan od najpoznatijih motorciklista planete, Mark Markez, ali ga je ona odbila.

Šta će, izgleda da ipak voli fudbalere!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading