SENZACIJA: Navijači Crvene zvezde u DELIRIJUMU - fantastične vesti iz Lige šampiona!

Autor:

Sport

16.03.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ovoga teško da može bolje.

SENZACIJA: Navijači Crvene zvezde u DELIRIJUMU - fantastične vesti iz Lige šampiona!

Foto: Starsport

Marakana

Mladi fudbaleri AZ Alkmara plasirali su se u polufinale omladinske Lige šampiona, nakon što su u utakmici četvrtfinala bili ubedljivi protiv ekipe Real Madrida, koji su savladali sa čak 4:0.

Podsetimo, holandski tim je u prvoj rundi nokaut faze izbacio mladi tim Crvene zvezde, nakon ludog meča u Beogradu, u kom je AZ slavio nakon jedanaesteraca.

Posle dobrog rezultata u Holandiji, kada su se crveno-beli vratili posle zaostatka od 2:0 i na kraju stigli do 2:2, tinjala je nada da Zvezda ipak može da prođe favorizovane Holanđane. U Beogradu je AZ poveo sa 1:0, imao je i penal u 84. minutu da reši dvomeč, ali su ga promašili, da bi Zvezda u 88. minutu, preko Stefana Lekovića, stigla do izjednačenja, čime je izborila jedanesterce. Ipak, posle penala je dalje prošao holandski tim, a tragičar je bio Jovan Mijatović.

Foto: FK Crvena zvezda

Jovan Mijatović, mladi napadač Crvene zvezde

Ipak, ono što može da raduje navijače Crvene zvezde jeste to što je upravo omladinski tim crveno-belih pružio ubedljivo najbolji otpor Alkmaru, pa se penali protiv ovog moćnog tima mogu smatrati i malom senzacijom. Nakon meča u Beogradu, Holanđani su savladali Barselonu sa 3:0, a zatim i Real sa 4:0, čime su sebi obezbedili mesto među četiri najbolja tima Evrope.

Tako se još jednom pokazalo da Zvezda u Jovanu Mijatoviću, Stefanu Lekoviću, ali i mnogim drugim mladim igračima, ima ozbiljan zalog za budućnost, i da navijači Zvezde nemaju zbog čega da se brinu u budućnosti.

AZ je sebi obezbedio mesto u polufinalu, a uz njih su tu i Milan, Sporting iz Lisabona i splitski Hajduk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading