REAL PRVI, ZVEZDA ISPRED BROJNIH VELIKANA: Objavljena je lista koja će OBRADOVATI navijače crveno-belih!

Autor:

Sport

25.02.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rangirali su se najefikasniji klubov u Kupu i u Ligi šampiona

REAL PRVI, ZVEZDA ISPRED BROJNIH VELIKANA: Objavljena je lista koja će OBRADOVATI navijače crveno-belih!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde Pešić i Katai

Objavljena je lista najefikasnijih klubova u elitnom fudbalskom takmičenju, a prema očekivanjima, prvo mesto zauzima ekipa Real Madrida, koja je jedina sa preko 1000 postignutih golova.

Madriđani su protivničku mrežu tresli čak 1041 put u Ligi i Kupu Šampiona, što je za čak 240 više od drugoplasiranog Bajerna, koji trenutno ima 841 pogodak, dok se na trećem mestu nalazi Barselona sa 667 golova.

Navijače sa ovih prostora svakako najviše zanima gde su klubovi iz Jugoslavije na ovoj listi, a na 19. mestu se nalazi ekipa Crvene zvezde, koja je postigla 278 golova u ovom takmičenju, po čemu se nalazi iznad PSV-a, Rendžersa, Mančester sitija, ali i brojnih drugih velikana evropskog fudbala.

 Najviše golova za crveno-bele je postigao Zoran Filipović (28), drugi na listi su Bora Kostić i Dule Savić koji su postigli po 20 golova, dok je četvrti Nikola Žigić sa 17 pogodaka. Za njim slede El Fardu Ben i Aleksandar Katai sa 15.

Na listi se nalazi i ekipa Partizana, koja zauzima 39. mesto, ispred Klub Briža, Rome i Fejnorda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading