NEVEROVATAN POTEZ U NOVOM SADU: Voša smenila trenera i istog momenta našla zamenu

Autor:

Sport

25.02.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon utakmice sa Radnikom, ovo je moralo da se dogodi.

NEVEROVATAN POTEZ U NOVOM SADU: Voša smenila trenera i istog momenta našla zamenu

Foto: Starsport

Milan Rastavac

Fudbaleri Vojvodine su u petak remizirali sa surduličkim Radnikom rezultatom 1:1, u utakmici 23. kola Superlige Srbije. Nakon nešto više od 24 sati, smenjen je njihov trener Milan Rastavac.

Kako saznaje ,,Mozzart Sport'', uprava novosadskog tima je odlučila da se zahvali na saradnji Rastavcu i najavi dolazak Radoslava Bataka.

Republika

Foto: Starsport

Radoslav Batak - novi trener Voše.

Novosađani su nerešenim rezultatom protiv Crvene zvezde obeležili početak prolećnog dela Superlige Srbije. "Lale" od samog starta sezone imaju ambicije za plasman na evro scenu, ali su dva puta zaredom remizirali protiv Mladosti iz Lučana i surduličkog Radnika što ih je koštala važnih bodova. Vojvodina se trenutno nalazi na petom mestu, a sledeći protivnik im je Voždovac (5. mart).

Radoslavu Bataku od nedelje kreće novi, drugi mandat da klupi Vojvodine. Podsetimo iskusni strateg je 2017. godine predvodio crveno-bele na osam utakmica. U tom periodu klub iz Novog Sada upisao je četiri pobede, dva remija i isto toliko poraza. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading