DIRLJIV GEST! Devojčica ZAPLAKALA, pa dobila NEOČEKIVANI poklon od igrača crveno-belih! (FOTO)

Autor:

Sport

12.02.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od lepših scena viđenih na terenima Superlige.

DIRLJIV GEST! Devojčica ZAPLAKALA, pa dobila NEOČEKIVANI poklon od igrača crveno-belih! (FOTO)

Foto: Starsport

Nikola Čumić protiv Crvene zvezde

Fudbaleri Vojvodine lako su izašli na kraj sa Kolubarom u 21. kolu Mozzart bet Superlige Srbije.

Novosadska "stara dama" slavila je sa 3:0 golovima Veljka Simića, Nikole Čumića i Filipa Malbašića, a dirljiva scena viđena je po završetku meča.

Strelac drugog gola na utakmici, Nikola Čumić, našao se u centru pažnje kada je jednoj devojčici na tribinama ispunio veliku želju. Na zvaničnom nalogu kluba na Instagramu podeljena je fotografija dirljive scene, jedne od najlepših viđenih na superligaškim terenima ove sezone. Čumić je poklonio dres devojčici Isidori iz Osnovne škole "22. avgust" iz Bukovca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

Ona je nedavno zaplakala od sreće kada je u svojoj školi videla fudbalere Vojvodine, a pošto se na utakmici protiv Kolubare našla na "Karađorđu", Čumić je odlučio da je obraduje dresom.

Čumić, koji je pokazao zaista veliko srce, postigao je šesti gol u Mozzart bet Superligi ove sezone, na ukupno odigranih dvanaest utakmica, a Vojvodina je peta na tabeli sa 41 bodom, jednim minusa u odnosu na Čukarički koji je ispred njih i dva manje od TSC-a koji je na trećem mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading