DA SE NAJEŽIŠ! Prelep gest Milana Borjana - VELIKO SRCE kapitena Crvene zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj koji je takođe obeležio meč protiv Vojvodine, a koji je ostao u drugom planu.

DA SE NAJEŽIŠ! Prelep gest Milana Borjana - VELIKO SRCE kapitena Crvene zvezde! (VIDEO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

U utakmici prepunoj emotivnih trenutaka koju su Zvezda i Vojvodina odigrali u čast Siniše Mihajlovića, beogradski i novosadski crveno-beli su remizirali (1:1).

I pored toga što je ovo bila borba za bodove, veoma važne u superligaškoj borbi, nekako je sve bilo podređeno emocijama i sećanju na velikog Sinišu Mihajlovića.

Puno trenutaka za pamćenje desilo se na Marakani na kojoj se okupio veliki broj legendi, a jedan gest sa kraja meča ostao je u senci, ali je takođe obeležio ovu utakmicu. Na tribinama stadiona Crvene zvezde našao se i Stefan Stojanović, dečak koji je nedavno ranjen na Kosovu i Metohiji. On je povrede doživeo na Badnji dan, uspešno se oporavio i bio je specijalni gost na ovom meču. Detalj po završetku utakmice zauvek će pamtiti.

 

 

Kapiten i golman crveno-belih Milan Borjan poklonio je Stefanu rukavice u kojima je branio protiv Vojvodine. Pokazao je Borjan veliko srce, a u video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama možete pogledati i reakciju malog Stefana koja je bila iz rubrike - "da se naježiš". Od sreće je umalo i zaplakao, te nema sumnje da će posetu Marakani pamtiti do kraja života.

Crvena zvezda, kao što smo naveli, nije uspela da savlada Vojvodinu, a trener Miloš Milojević bio je vidno nezadovoljan po završetku utakmice.

- Nisam zadovoljan, puno igrača treba da se zapita ko je problem. Zvezdin dres je težak, igrači treba to da imaju na umu - rekao je Milojević, pa dodao:

- Neke stvari se ponavljaju, jer stalno pricamo o tome i to igračima uđe u glavu i postane mentalni problem. Radimo na treningu i pokušavamo da ispravimo, jer drugog leka nema. Svakako je bila emotivna, ali i rastrzana utakmica, prva prolećna. Žao mi je navijača i žao mi je što nismo postigli više golova. Imam osećaj da stalno ostajemo dužni navijačima, jer nas redovno podržavaju i nadam se da ćemo to promeniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Istina

05.02.2023 10:48

Divan potez Borjana,apsolutno razume muke i probleme mališana,jer je i on u njegovim godinama imao iste probleme sa hrvatima