BUM! Denver MOŽE do titule: Jokić dobija PAKLENO pojačanje u borbi za prsten!

Autor:

Sport

12.02.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji će, sasvim sigurno, puno značiti Nagetsima.

BUM! Denver MOŽE do titule: Jokić dobija PAKLENO pojačanje u borbi za prsten!

Foto: Tanjug/AP

Džejms Harden i Nikola Jokić

Košarkaši Denver Nagetsa pravi su hit sezone u NBA ligi.

Nikola Jokić predvodnik je ekipe koja se trenutno nalazi na čelu Zapada sa skorom od 39 pobeda i 18 poraza, a Džoker sigurnim koracima ide ka trećoj uzastopnoj MVP tituli.

Denver je i u noći između subote i nedelje nastavio sa dobrim rezultatima, te savladao Šarlot u gostima (119:105), a Jokić je ponovo pomerao granice i upisao još jedan rekord franšize.

I dok su se ostali timovi NBA lige značajno pojačali u trejd periodu, Denver je ostao u, manje, više, istom sastavu. Trenutno sve ide kako treba, ali je Jokiću potrebna podrška i Srbin će je verovatno dobiti u iskusnom plejmejkeru Režiju Džeksonu.

 

 

Redži Džekson i Šarlot Hornetsi upravo su blizu dogovora o otkupu ugovora ovog veterana, a kako javlja Šams Karanija, sam plejmejker planira da čim postane slobodan agent, potpiše sa Denver Nagetsima.

Nema sumnje da bi veteran bio pakleno pojačanje Nagetsa u borbi za šampionski prsten, a 32-godišnji Redži je u karijeri nastupao još za Oklahoma Siti Tandere i Detroit Pistonse, dok je ove sezone u proseku beležio 11 poena, dva skoka i preko tri asistencije.

Najvažnije od svega je da je u pitanju košarkaš koji nema problema sa povredama i momentalno bi se uklopio u sistem Denver Nagetsa.

Šta vi mislite, da li Nikola Jokić može do NBA prstena ove sezone?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading