ĐORĐEVIĆ PRED GOSTOVANJE U NOVOM SADU: Moramo da pružimo maksimum

Autor:

Sport

23.02.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred susret sa Vojvođanima, javnosti se obratio trener ekipe iz Surdulice.

ĐORĐEVIĆ PRED GOSTOVANJE U NOVOM SADU: Moramo da pružimo maksimum

Foto: Starsport

Slavoljub Đorđević

Fudbaleri Radnika iz Surdulice će se sastati u petak sa ekipom Vojvodine na stadionu Karađorđe u meču 23. kola Superlige Srbije. Utakmica će biti na programu od 16 časova.

Trener Radnika, Slavoljub Đorđević, iskoristio je priliku da se obrati javnosti povodom ovog meča.

- Očekuje nas utakmica protiv najtežeg protivnika od početka polusezone. Meč u Novom Sadu će biti ogroman izazov za nas. Nemamo šta da izgubimo jer je Vojvodina favorit po svim parametrima. Mi ćemo se truditi da pružimo maksimum i od mojih igrača ću tražiti da daju sve od sebe i da, kad se zavrži utakmica, možemo da se pogledamo u oči. Videćemo dal će to biti dovoljno, ja se nadam da hoće - rekao je Đorđević.

Foto: Starsport

Slavoljub Đorđević dok je bio trener Vojvodine

Pričao je i o svojoj karijeri u Vojvodini.

- Radio sam u Vojvodini u prethodnoj sezoni i uverio sam se koliko je to veliki klub. Stekao sam mnogo prijatelja u klubu i gradu Novom Sadu. Radujem se što ćemo se ponovo sresti. Bio sam okružen divnim ljudima i saradnicima i mogu reći da me vezuju samo lepe uspomene. Smatram da sam za vreme boravka na „Karađorđu“ naučio mnogo, bilo je dosta turbulencije u odnosu. Vojvodina tada nije bila toliko stabilan klub kao što je danas i zahvaljujući pre svega novom predsedniku, g-dinu Zbiljiću, drago mi je da su uspeli da stabilizuju klub. Smatram da im je po svim parametrima mesto u srpskom fudbalu i siguran sam da će ove sezone završiti na trećem mestu. Ja im to od srca želim - istakao je trener Surduličkog Radnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading