BUGARSKA BRATZ LUTKA POSLE NAJVEĆIH USANA POSTAVLJA NOVI REKORD U SVETU: Lekari ne mogu da je ZUSTAVE, upozorovaju da će posledice biti FATALNE!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.02.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proglašena je kao devojka sa najvećim usnama, a sada je postavila novi rekord.

BUGARSKA BRATZ LUTKA POSLE NAJVEĆIH USANA POSTAVLJA NOVI REKORD U SVETU: Lekari ne mogu da je ZUSTAVE, upozorovaju da će posledice biti FATALNE!

Foto: Instagram/ andrea88476

Andrea na bazenu

Andrea Ivanova (25) je više od 30 puta stavila hijaluron u usne zbog čega su počeli da je zovu Bratz lutkom iz Bugarske. Sada bacila je oko na novi zahvat koji joj se dopao, a to su jagodice, i potrudiće se da pronađe odgovarajući veličinu.

Ona je od 2018. godine totalno neprepoznatljiva nakon što je čak 43 puta otišla pod nož! Za usne je izdvojila oko 8000 funti, ali to nije sve što je uradila na sebi.

Opsednuta je veštačkim i neprirodnim izgledom i radi sve što može kako bi to postigla.

- Ne volim dosadne obične izglede i ljubiteljka sam ogromnih oblika i ekscentričnih lepotica - iskrena je ona.

Foto: instagram.com/andrea88476

Andrea dok je imala ljubičastu kosu

Zaljubljenik u plastičnu hirurgiju prethodno je povećala grudi i težila je da ima "najizduženiju i najšiljatiju bradu na svetu".

Sada joj je cilj da postigne "najveće jagodice na svetu" i već je potrošila 1600 funti na to.

- Do sada sam primila četiri injekcije hijaluronske kiseline u jagodice, ali ću uraditi još dve u roku od nedelju dana. Da bi se oporavila ne smem da imam neki pritisak na licu do tri dana nakon zahvata. Moj cilj je da ih značajno povećam i naravno još uvek želim veće usne - priča devojka svoje planove za dalje.

Isto, pošto joj za sve gorenavedno treba dosta novca počela je sa prodajom "poljupca za keš" kako bi videla ko će više da joj ponudi.

Upozorena da stane sa operacijama

Inače, nju su u klinikama već upozoravali da su joj usne prevelike i da bi više injekcija moglo uzrokovati zdravstvene komplikacije. Rekli su joj da obrati pažnju da li je bole usne jer bi budući zahvati mogli biti fatalni.

Foto: Instagram-andrea88476

Andrea se slika

Nju baš briga

- Moje usne još uvek nisu dovoljno velike i želim da budu puno veće. Postoji mnogo negativnih komentara o meni svuda, a mnogi ljudi ne odobravaju ni moju novu povećanu bradu. Iako porodica ne odobrava novi izgled, moraju poštovati moj izbor. Ne brinem za komentare ljudi, jer imam svoj ukus i pogled na lepotu – striktno ih se pridržavam. Svaka osoba treba da zadovolji sebe bez straha ili brige o mišljenju drugih jer smisao života je biti srećan - jasna je Andrea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading