MOŽEŠ LI DA SE POMERIŠ OD PLASTIKE? Starleta uhvatila ćerku (15) pod svoje nagovara je na operacije, ona je POSRAMILA!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.02.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Kejti Prajs je sve više u centru pažnje zbog neobične lepote, ali i činjenice ko joj je majka.

MOŽEŠ LI DA SE POMERIŠ OD PLASTIKE? Starleta uhvatila ćerku (15) pod svoje nagovara je na operacije, ona je POSRAMILA!

Foto: www.profimedia.rs

Kejti Prajs nakon zahvata

Kejti Prajs koja je poznata po neverovatnom broju plastičnih operacija zbog kojih je umalo i umrla, a sada je iznenadila javnost uopšte idejom da bi opet radila grudi, a mnoge zgrozila jer o tome priča i sa ćerkom koja ima 15 godina. U okviru nove serije koja se emituje, Kejti je snimljena kako sa ćerkom Andre ide na tretmane lica.

Tom prilikom razgovale su na temu plastičnih operacija i pitala je da li bi ona nešto radila na svoj telu ili licu. Dete se osvrnulo na istoriju operacija koje je majka do sada uradila pa je pitala može li ona uopšte da se kreće posle operacije.

- Ne, ali kao, znaš koliko si operacija imala... Možeš li da se krećeš uopšte? Jer rastežeš toliko kože - pitala je zbunjeno devojčica.

- Sledi još operacija! Recimo to ovako, kad budem imala 90 verovatno ću biti prozirna, videćete sve moje vene - našalila se Kejti.

Njena ćerka je istakla da nema ništa protiv operacija rečenicom “Tvoje telo, tvoj izbor“.

- Ali mislim da su neki ljudi toliko prirodno lepi da im to zapravo i ne treba. Ti si bila prirodno lepa - rekla joj je ćerka, a piše "Dejli star".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Inače, Kejti Prajs je jednom prilikom otkrila da je postala zavisnik od plastičnih operacija, a samo grudi je uradila 16 puta, odnosno toliko operacija je imala. Poslednja operacija grudi nije nimalo dobro prošla, dojke nisu izgledale srazmerno. Mnogi su komentarisali da joj vide prvo grudi pa glavu zbog nesrazmerne veličine sa telom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading