DALA 80. 000 EVRA NA PLASTIČNE OPERACIJE I NIJE JOJ DOSTA: Od grudi ne može ni pertle da veže, kada čujete koliko su TEŠKE neće vam biti dobro!

Autor: N.J.

Lifestyle

23.01.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznala je da je zavisna od plastičnih operacija na šta je potrošila 70. 000 funti odnosno skoro 80. 000 evra.

DALA 80. 000 EVRA NA PLASTIČNE OPERACIJE I NIJE JOJ DOSTA: Od grudi ne može ni pertle da veže,  kada čujete koliko su TEŠKE neće vam biti dobro!

Foto: Instagram/ ambermayy_2

Amber Mej zavisna je od plastičnih operacija. Nakon pet godina i sama je priznala da zbog grudi, ne može ni pertle da zaveže. Imala je više operacija grudi, ali i brazilsko podizanje zadnjice (BBLS), dve operacije nosa, niz operacija za uklanjanje masnoće sa obraza, tri runde liposukcije, filere za lice i radila je zube.

Nedavno, počela je da objavljuje i svoje slike i videe na TikTok - u gde je prikupila za čas preko 50. 000 pratilaca. Često ispod njenih videa pišu da je "plastična", a ona je odgovorila:

- Nisam otišla kod svog hirurga i tražila da izgledam prirodno, tako da je plastika kompliment - objasnila je.

Mnogi su se pitali zašto je uništila svoj život, ali ona ne misli to ni približno.

- Zašto misliš da sam uništila život jer sam bila na operaciji? Živim svoj najbolji život, zarađujem od načina na koji izgledam. Srećna sam. Možda mislite da sam uništila svoj život, ja mislim da sam ga učinila mnogo boljim - rekla je ona.

Foto: Instagram/ ambermayy_2

Amber Mej drži psa

Međutim, neki korisnici TikTok - a nizali su samo pozitivne komentare na račun njenog izgleda, i isticali koliko im je lepa.

- Volim veštački izgled, volim da izgledam drugačije, svakoj operaciji koju imam radujem joj se kao da je hobi, sada sam ih imala ukupno osam. Osećam se puno srećnije i sigurnije otkad sam sve to uradila. Rekla bih da sam zavisna, radujem se operacijama, nikad nisam nervozna preko dana, uvek sam uzbuđena. Sviđa mi se izgled sa oblinama, a moji obožavaoci takođe jako vole da vide kako moje grudi rastu. Imam mnogo obožavaoca koji plaćaju da vide kako moje grudi postaju veće novom operacijom. Sada imam ekspander implantate koje mogu puniti dok sam budna. Planiram da "dođem" do čak 4000 cm, ili možda čak i više. Ne radim to da privučem ljude, radim to zbog sebe. Volim da izgledam drugačije i zato to radim - rekla je za "Džam pres" ranije, a prenosi "Sun".

Inače, njene grudi teške su blizu 7 kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading