KADA OVA BAKA KAŽE KOLIKO IMA GODINA SVI OSTANU U ČUDU: Ne biste ni pretpostavili o kojoj brojki je reč - Da li je ovako nešto MOGUĆE?

Autor: N.J.

Lifestyle

19.01.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke žene izgledaju toliko mladoliko da nikada ne biste pogodili koliko imaju godina!

KADA OVA BAKA KAŽE KOLIKO IMA GODINA SVI OSTANU U ČUDU: Ne biste ni pretpostavili o kojoj brojki je reč - Da li je ovako nešto MOGUĆE?

Foto: Izvor: TikTok/ wickivicki

Viki je žena koja je izuzetno popularna na TikTok - u i to zbog svojih godina. Evo o čemu se radi! Ona izgleda toliko mladoliko da nikada ne biste ni pretpostavili koliko bi mogla da ima godina. Neki bi joj "dali" maksimalno četrdeset, a neki ni toliko.  Malo je reći da su njeni fanovi na ovoj društvenoj mreži bili iznenađeni kada su saznali koliko Viki stvarno ima godina.

Ona je podelila jedan video gde se isteže i bez problema diže desnu nogu prilikom razgibavanja. Napisala je:

- I dalje mogu da uradim istezanje iako imam 60 godina - poručila je ona na TikTok - u.

Foto: Izvor: TikTok/ wickivicki

Viki se snima za TikTok u uskoj haljini

 

Ona je prikupila skoro 100. 000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži, što znači da se mnogima dopao sadržaj koji često deli. Viki je takođe odlična motivacija za sve žene koje žele da odustanu od zdravog načina života. Pokazala je kako se zaista treba ophoditi prema svom telu, kako živeti zdravo i izgledati mladoliko čak i u šezdesetoj.

 

Mladolikost može biti posledica dobre i pravilne nege kože, ali i genetike, vežbanja, zdravog načina života, ishrane... Zapravo, održavanje "mlade kože" moguće je ako izbegavate neke ključne loše navike. Među njima, pored navedenih su ih: 

Slatkiši: I sami znate koliko slatkiši negativno utiču na kožu, pa se na primer često u pubertetu izbegava konzumiranje istih jer nepovoljno deluju na lice najviše.

Nespavanje: Kvalitetan san je mnogo bitna stavka. Svaka neprospavana noć vidi se na licu.

Jaka šminka: Kada se neprestano šminkate, a još ne skidate šminku na pravi način, posledice će ubrzo postati primetne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading