ISPOVEST ROBINJE IZ GADAFIJEVOG HAREMA: Mučenja i silovanja - Mrzela sam njegov dah, bio je sadista!

Autor: N.J.

Lifestyle

16.01.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ispovest Gadafijeve robinje zbog koje su svi šokirani!

ISPOVEST ROBINJE IZ GADAFIJEVOG HAREMA: Mučenja i silovanja - Mrzela sam njegov dah, bio je sadista!

Foto: Tanjug/AP

Često smo slušali ispovesti devojaka i žena koje su neki period provele u haremu, mnogo sličnih priča, a sa druge strane svaka trauma je posebna. Neke su tamo bile svojevoljno, a zbog nekih priča doslovno čoveku bude muka. Ovo je još jedna ispovest kojom je javnost šokirana.

Francuska novinarka objavila je ispovest žena koje su svedočile o životu u haremu. One su bile prisiljene da budu deo harema libijskog revolucionara Muamera el Gadafija koji je ubijen 2011. godine. Sama knjiga sadrži mučna svedočenja žena kojima je lepota bila ulaznica u pakao. U slučaju da ih on primeti, znale su šta im sledi. Mnoge žene bile su kidnapovane, prebijene, ponižavane i silovane i to od strane ovog lidera.

Knjiga koja sadrži svedočenja zove se "Plen: U Gadafijevom haremu", a prikupila ih je Kožan, novinarka francuskog lista Le Monde.

- Bila sam jako uzbuđena jer je trebalo da vidim Moamera Gadafija uživo. Srce mi je divlje lupalo. Škola je baš mene odabrala da mu predam buket cveća. Sve se odvijalo brzo. Predala sam mu cveće, poljubila ruku i naklonila se, a Gadafi me pomilovao po glavi -  rekla je Soraja.

Foto: Tanjug/AP

Gadafi u elegantnom odelu

On je pogledao u oči i rekao:

- Ja sam tvoj tata i brat. Ti ćeš biti i moja ljubavnica. Ostaćeš sa mnom zauvek.

Ali u haremu su bile i druge žene koje su imale sličnu sudbinu. On je uzimao vijagru i imao je intimne odnose i do četiri puta dnevno. Soraja je rekla da je posebno mrzela njegov dah iz koga se osećao beli luk, duvan i viski. Istakla je da je bio sadista, da ih je zlostavljao na više načina, ali i da je silovao sa samo 15 godina.

- To je bila jedna od mojih najbolnijih istraga - rekla je novinarka.

Harem je inače bio u podrumu njegove rezidencije.

- Te žene su bile primoravne da se pred njim pojavljuju u donjem vešu, mogao je da dolazi u bilo koje doba dana i noći. Bile su silovane, premlaćivane, podvrgnute najgorim vrstama seksualnog ponižavanja. Za Gadafija je silovanje bilo oružje… način dominacije nad drugima – ženama, očigledno, jer je to bilo lako, ali i muškarcima, posedovanjem njihovih žena i ćerki - objasnila je novinarka, a prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Miloš

16.01.2023 19:40

Laž i laž Libija je posle ibistva Gadafija pikla i pokradena kao i Srbija

Marina

16.01.2023 21:41

Ne verujem... Zapadni novinari svi lazovi... Dokazali to milion puta... Sta ne ostave Gadafija na miru vec jednom. Ubili su ga, razorili njegovu zemlju. I jos se plase njega. To se vidi po ivim lazima.