UVEK SE ZALJUBE U POGREŠNE: Ova četiri horoskopska znaka nikako nemaju sreće u ljubavi

Autor: N.J.

Lifestyle

13.01.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko se uvek zaljubi u pogrešnog.

UVEK SE ZALJUBE U POGREŠNE: Ova četiri horoskopska znaka nikako nemaju sreće u ljubavi

Foto: Shutterstock

Ljubav je važna stavka u životu, pokreće nas i usrećuje. Neki su sa partnerima jer su zaista zaljubljeni, neki i iz koristi, kako finansijske, tako i neke druge, a određeni žele partnera jer im je potrebna pažnja. Prema astrolozima, postoje četiri horoskopska znaka koja biraju partnere jer im nedostaje da neko brine o njima, ali onda shvate da su se zaljubili u potpuno pogrešne osobe. Evo o kome je reč:

Ovan

Ovan spada u prvi znak. Oni vole da su uvek popularni i zapaženi, zato će nekada rado odabrati i one koji su poznati na neki način, samo da se malo "dokažu". Tako da, oni najviše greše kada nekoga biraju iz pomenutog razloga, ali to je deo njihove ličnosti. Jednostavno, takvi ih privlače, prenosi "Krstarica".

Blizanci

Oni vole kada ima ljudi u njihovom okruženju i ne podnose na neki način samoću. Zato, kada se bore da prevaziđu taj osećaj samoće mogu stupiti u vezu sa nekim čisto "radi reda". Zaljubiće se u skoro svakog sa kim izlaze, jer vole pažnju.

Foto: Izvor: Unsplash/ Isabela Drasovean

Žena zamišljeno gleda kroz prozor

Rak

Osobe koje su Rakovi u horoskopu, vrlo lako padaju na one koji im pruže bar malo pažnje. Tako da, ko ovim znacima da malo ljubavi odmah će se zaljubiti ili će im se ta osoba svideti. Jako se vežu, a onda kada saznaju da se druga strana samo igrala, to može da im slomi srce.

Strelac

Oni pre biraju partnere koji će im dati neku vrstu slobode. Oni su osobe koji vole da imaju vremena i za svoje stvari odnosno posao, probleme i druga zanimanja. Žele nekoga ko neće da ih guši i preterano dosađuje. Svide im se uvek oni tipovi koje nazivamo "nedorljivi", piše "Pink Vila".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading