PRLJAVE IGRE U KREVETU SU IM NA PRVOM MESTU: Horoskopski znaci koji imaju OGROMNU želju za intimnim odnosima

Autor:

Lifestyle

07.01.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni imaju najveću želju za intimnim odnosima.

PRLJAVE IGRE U KREVETU SU IM NA PRVOM MESTU: Horoskopski znaci koji imaju OGROMNU želju za intimnim odnosima

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/TBS

Koliko često razmišljate o seksu? Neki uživaju pod pokrivačem skoro svaki dan, dok drugi samo povremeno imaju intimne odnose. Nekome je to veoma važna stavka u životu, bez koje nikako ne bi mogli, dok drugi ne obraćaju toliko pažnju kakvi su i koliko česti intimni odnosi. Prema astrolozima, izdavjaju se tri horoskopska znaka koja uvek imaju želju za intimnim odnosima, i partnera nikada ne odbijaju.

Oni neprestano razmišljaju o prljavim igricama u spavaćoj sobi:

Škorpije

Imaju ozbiljan “nagon” za intimnim odnosima. Njihova seksualna inteligencija je jako razvijena pa vrlo lako mogu razlikovati emocije od telesnog zadovoljstva.

Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka u kojoj do izražaja dolaze strast, seks, rođenje, smrt, reinkarnacija i misterija. Jedna od njihovih glavnih osobina upravo je i senzualnost. Takva osobina privlači mnogo udvarača, a žene Škorpije smatraju se jednim od najšarmantijih horoskopskih znakova. Oni najviže uživaju kada imaju seks sa osobom koju vole, a ako su slobodni onda će iskoristiti svaki trenutak da pokažu drugoj strani koliko im je privlačna.

Foto: shutterstock

Ljubavni horoskop - muškarac i žena se gledaju

Ovan

Ovnove bismo mogli opisati kao glavne seksualne akrobate Zodijaka. Imaju veliki seksualni apetit, a seks s njima nikada nije dosadan. Spremni su da u krevetu pokažu sve što umeju. Za njih važi ono “pravilo” što ekstremnije to bolje. Imaju dosta fetiša i o tome govore bez ustezanja. Samouvereni su, a dokazano je da u seksu najviše uživamo kad je naše samopouzdanje na visokom nivou.

Žene Ovnovi uživaju u komplimentima i vrlo je ih lako osvojiti provokativnim rečima. Nisu lake, već samo znaju kako da svoje zadovoljstvo stave u prvi plan.

Ako muškarac misli da je iskoristio ženu Ovna, neka malo bolje razmisli jer je zapravo ona iskoristila njega.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak Ovan

Lav

Lavovi su treći, ali jednako senzualni znak s velikim seksualnim apetitom. Žene Lavice su vrlo velikodušne u seksu, a najviše iz uzbuđuje kad im muškarac govori koliko su privlačne. Nakon deljenja postelje sa Lavicom, muškarci se osećaju toliko iscrpljeni kao da su upravo išli na trening. One su uvek spremne da probaju nešto novo, na primer pozu, a najviše vole one muškarce koji ih gledaju prvo u oči.

Lavice su najvatreniji znak Zodijaka, a partnera će vrlo lako dovesti do ekstaze, piše "Zadovoljna hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading