IVANA KORAB I SOCCERBET ISPUNILI SRCA MALIŠANA I NAJUGROŽENIJIH: Paketići za najlepši osmeh!

Autor:

Sport

07.01.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darivanje je najlepši osećaj kod svakog čoveka, jer se u poklonu nalaze najlepše želje, osećanja i poruke. Praznični dani su vreme kada svako treba da oseti radost i želju da nekome ulepša ovo posebno doba godine. Da proširimo novogodišnji duh i atmosferu svuda gde možemo... Učinimo da se čuju osmesi onih najmlađih i najugroženijih. Da i njima pod jelku stavimo paketiće i podsetimo ih da nisu zaboravljeni.

IVANA KORAB I SOCCERBET ISPUNILI SRCA MALIŠANA I NAJUGROŽENIJIH: Paketići za najlepši osmeh!

Foto: Soccer

Tokom deceniju i po dugog poslovanja Kladionica SOCCERBET konstantno se trudi da ulaže u lokalnu zajednicu kroz različite projekte koji za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života sugrađana, a posebno onih najugroženijih. Kontinuirane donacije domovima za nezbrinutu i bolesnu decu i drugim institucijama za socijalnu zaštitu sastavni su deo poslovanja.

Kompanija SOCCERBET i Ivana Korab već drugu godinu zaredom su pokazali da su tu za one kojima su najpotrebniji. Za decu i najugroženije, one kojima je pomoć uvek potrebna. Kao jedan od lidera u priređivanju sportskog klađenja i igara na sreću, posvećeni smo i osećamo odgovornost da budemo uz njih. Ovaj put smo bili tu za praznike, ali svaki dan se trudimo da pokažemo društvenu solidarnost.

Ivana i SOCCERBET su stigli u mnoge krajeve Srbije da obraduju decu i one najugroženije. Od Beograda, Kraljeva, Niša, Pančeva i ostalih mesta stizali su da izmame osmehe i ulepšaju praznike novogodišnjim poklonima.

- Jedan paketić je jedno dete više. Svaka čokoladica donirana je od srca i primljena na taj način. Trudili smo se da ovo bude jedno novogodišnje srce puno ljubavi za one koji trenutno imaju manje sreće od nas - poručila je, između ostalog, Ivana Korab.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

 

- Pomoći i posetiti toliko različitih udruženjaširomSrbije, od kojih svako ima različite delatnosti i potrebe za decu i najugroženije, ali isti cilj – humanost, bilo je uistinu zadovoljstvo i posebno iskustvo - naglasili su iz Kompanije SOCCERBET.

Ivana i SOCCERBET pomogli su mnoge u proteklom periodu i neće stati.U prethodnim godinama subili tu, kako za udruženja, sportske kolektive, tako i pojedince iz svih sfera, od zdravstva, kulture, do humanitarnih organizacija.

Republika

Foto: Soccer

 

Nastavljamo humanu misiju jer pored društveno-odgovornih aktivnosti ovakve akcije ispunjavaju i naše srce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading