U TALINU KAO KOD KUĆE: Vladimir Jovanović Kreza na novom zadatku - ambiciozan projekat u Estoniji! (VIDEO, FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

06.01.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak nam izneo impresije sa severa Evrope.

U TALINU KAO KOD KUĆE: Vladimir Jovanović Kreza na novom zadatku - ambiciozan projekat u Estoniji! (VIDEO, FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva

Vladimir Jovanović Kreza nalazi se u Talinu, gde ga čeka novi, veliki izazov. Srbin radi u ambicioznom estonskom klubu Viimsi SMSRaha, koji ima najviše ambicije, a tokom razgovora za naš portal istakao je da je naišao na fenomenalan prijem na Baltiku.

Jovanović je nekada bio sjajan futsaler, vodio je KMF Crvena zvezda, a istakao se i individualnim radom sa našim najboljim igračima (internacionalac Nikola Erceg, majstor "na petoparcu" Vlada Janković...).

- Stigao sam u Tallin u klub Viimsi SMSRaha na poziv predsednika kluba Andreja Golovina, a na preporuku mog kolege Vaska Vujoviča i bivšeg igrača Nikole Ercega, kojima dugujem veliku zahvalnost. Došao sam u klub, višestruko šampiona Estonije malo pred Novu godinu I eto, ovde u tuđini, ali prelepom gradu i državi dočekao i ovu 2023. godinu i Božić. Ovo mi je treća zemlja u inostranstvu, pored Crne Gore i Finske, u kojoj radno dočekujem novogodišnje praznike - počeo je Jovanović, a potom je dodao:

- U klubu sam, prvo od predsednika, kojeg svaki sportski radnik može samo da sanja, pa do igrača prihvaćen na najbolji mogući način i to mi jako olakšava rad ovde. Moj klub Viimsi SMSRaha Tallin ima najviše moguće ambicije, trenutno na polovini sezone delimo prvo mesto sa najljućim rivalom Kosmosom, sadašnjim a nadam se na kraju i bivšim šampionom, a kroz plej-of koji kreće u martu uradicemo sve da vratimo pehar u naše vitrine.

 

 

- Sa sobom sam poveo i mog velikog prijatelja i vrhunskog trenera golmana i kondicionog, Žarka Pokrajca, sa kojim sam vec sada posle dve nedelje rada napravio veliki pomak u fizičkom izgledu ekipe i nadam se da će nas zajednički rad u maju dati rezultat koji prizeljkujemo.

Za kraj, srpski stručnjak je "Delijama", ali i svim Srbima poželeo srećne božićne praznike i sve najlepše u 2023. godini.

- Srećan Božić I Nova godina svim vašim čitaocima pa da nam u njoj bude samo lepih i vedrim vesti jer smo svi I više nego zasićeni toliko lošim dešavanjima u svetu  i kod nas proteklih godina. Želim ovom prilikom i da čestitam praznike mojim Delijama, jer sam ogroman zvezdaš i da svim Srbima poželim zdravlje, sreću, ljubav i da vam svima domove Bog dragi čuva. Živeli - poručio je Vladimir Jovanović Kreza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading