EMOTIVNA OBJAVA: Arijana se oglasila za Božić i izazvala SUZE svojih pratilaca!

Autor:

Sport

07.01.2023

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva poruka udovice Siniše Mihajlovića.

EMOTIVNA OBJAVA: Arijana se oglasila za Božić i izazvala SUZE svojih pratilaca!

Foto: Instagram/Printscreen/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Udovica Siniše Mihajlovića, Arijana Mihajlović najnovijom fotografijom na društvenoj mreži Instagram čestitala je pravoslavni Božić.

Italijanka je na svom zvaničnom profilu objavila fotografiju nje i Siniše sa venčanja u trenutku poljupca i na srpskom napisala: "HRISTOS SE RODI".

Podsetila je sve svoje pratioce da se danas proslavlja pravoslavni Božić i tako pokazala koliko poštuje srpsku tradiciju.

Podsetimo, Mihina supruga juče se na društvenim mrežama oprostila od legende italijanskog fudbala Đanluke Vijalija koji je preminuo u 59. godini. Vijali je druga legenda evropskog, ali i italijanskog fudbala koja je u kratkom periodu preminula posle teške bolesti.

Arijana je objavila fotografiju italijanskog fudbalera i njenog supruga iz igračkih dana, kada je Siniša nastupao za Sampdoriju, a Vijali za Juventus. 

Uz dva srca, napisala je: - Svi znamo koliko će utakmica odigrati i gore.

Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra, posle tri godine borbe sa leukemijom, dok Vijali nije uspeo da se izvuče posle dugogodišnje bitke sa rakom pankresasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading