NIKADA NEĆU ZABORAVITI OVAJ TRENUTAK: POTRESNA objava Mihine supruge koja LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Sport

23.12.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz užasne trenutke prolazi Arijana Mihajlović, supruga Siniše Mihajlovića.

NIKADA NEĆU ZABORAVITI OVAJ TRENUTAK: POTRESNA objava Mihine supruge koja LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović, legendarni srpski fudbaler i trener, preminuo je prošlog petka u 54. godini života, nakon trogodišnje borbe sa leukemijom.

Mihajlović je na kratko pobedio strašnu bolest, ali se ona vratila, pa je Siniša preminuo i iza sebe ostavio suprugu, sa kojom ima i petoro dece. Upravo je njima najteže, iako za Mihom tuguje cela Evropa, a Arijana Mihajlović, njegova žena, ponovo se oglasila na Instagramu sa izuzetno dirljivom objavom.

- Nikada neću zaboraviti ovaj trenutak kada si rekao da si tako srećan. Nedugo posle toga si odleteo u raj - napisala je Arijana na Instagramu uz emotivnu fotografiju.

Fotografija je, očito, nastala nekoliko dana ili nedelja pre Mihine smrti, kada situacija i dalje nije bila toliko loša.

Podsetimo, Miha je sahranjen u ponedeljak u bazilici "Svete Marije od anđela i mučenika", a kovčeg proslavljenog srpskog fudbalera i trenera izneli su Dejan Stanković, Roberto Manćini, Atilio Lombardo, kao i igrači Bolonje Marko Arnautović, Roberto Sorijano i Lorenco de Silvestri. 

Opelu, koje je održao vladika austrijsko-švajcarski Andrej Silerdžić, prisustvovali su velikani srpskog fudbala Dejan Stanković, Aleksandar Kolarov, Vladimir Jugović, Gordan Petrić, Slaviša Jokanović… Takođe, prisustvovale su i brojne italijanske legende - Anđelo Peruci, Frančesko Toldo, Danijele de Rosi, Filipo Inzagi, Ćiro Imobile, Frančesko Toti, Roberto Mančini…

Siniša i Arijana su bili u građanskom braku od 1996. godine, a imaju i petoro dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading