SNAŽNA I DIRLJIVA PORUKA: Oglasila se Mihina supruga nakon sahrane VELIKANA evropskog fudbala!

Autor:

Sport

20.12.2022

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova poruka Arijane Mihajlović na Instagramu.

SNAŽNA I DIRLJIVA PORUKA: Oglasila se Mihina supruga nakon sahrane VELIKANA evropskog fudbala!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Arijana Mihajlović, supruga legendarnog Siniše Mihajlovića, koji je preminuo u petak, nakon tri godine borbe sa leukemijom, oglasila se na društvenoj mreži Instagram.

Naime, juče je u Rimu održana sahrana za bivšeg fudbalera, ali i trenera, kojoj su prisustvovale brojne ikone evropskog fudbala, a Arijana je ovom prilikom odlučila da se ponovo zahvali svima koji joj pružaju poruku u ovim momentima.

Hvala svima na podršci i brižnosti u ovim bolnim momentima - napisala je ona, ispod objave slike na kojoj se ona i Siniša nalaze zajedno.

Podsetimo, juče je u bazilici "Svete Marije od anđela i mučenika", sahranjen Siniša Mihajlović, a kovčeg proslavljenog srpskog fudbalera i trenera izneli su Dejan Stanković, Roberto Manćini, Atilio Lombardo, kao i igrači Bolonje Marko Arnautović, Roberto Sorijano i Lorenco de Silvestri. 

Opelu, koje je održao vladika austrijsko-švajcarski Andrej Silerdžić, prisustvovali su velikani srpskog fudbala Dejan Stanković, Aleksandar Kolarov, Vladimir Jugović, Gordan Petrić, Slaviša Jokanović… Takođe, prisustvovale su i brojne italijanske legende - Anđelo Peruci, Frančesko Toldo, Danijele de Rosi, Filipo Inzagi, Ćiro Imobile, Frančesko Toti, Roberto Mančini…

Siniša i Arijana su bili u građanskom braku od 1996. godine, a imaju i petoro dece.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading