POTRESNA OBJAVA MIHINE ĆERKE: "Tata, volim te..." - sve STAJE posle ovih reči!

Autor:

Sport

21.12.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva i emotivna poruka Viktorije Mihajlović.

POTRESNA OBJAVA MIHINE ĆERKE: "Tata, volim te..." - sve STAJE posle ovih reči!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović, legenda srpskog, italijanskog i evropskog fudbala, preminuo je u petak posle trogodišnje borbe sa leukemijom.

Vest je potresla ceo svet, a od Siniše su se oprostile brojne legende fudbala i time pokazali Mihinu veličinu.

Ipak, nikome nijeteško kao njegovoj porodici, a to pokazuje i potresna objava Viktorije Mihajlović na njenom Instagram profilu.

- Uvek sam govorila da imaš supermoći, tata, sada si na primer postao nevidljiv. Ali si uvek i zauvek tu, ti i ja smo jedno pored drugog, kao na ovoj slici, s druge strane. Nikada nije bilo drugačije, od mog rođenja. Volim te tata - poruka je Viktorije uz fotografiju pred izvođenje tela našeg velikana u baziliku, gde je održano opelo. 

 

 

Mihina sahrana je održana u ponedeljak u Rimu, a gotovo ceo grad je bio blokiran zbog toga. Skoro svi klubovi za koje je Miha igrao, ili koje je trenirao, imali su predstavnike, bilo u vidu klupskih delegacija, ili navijača.

Kovčeg proslavljenog srpskog fudbalera i trenera izneli su Dejan Stanković, Roberto Manćini, Atilio Lombardo, kao i igrači Bolonje Marko Arnautović, Roberto Sorijano i Lorenco de Silvestri.

Opelu, koje je održao vladika austrijsko-švajcarski Andrej Silerdžić, prisustvovali su velikani srpskog fudbala Dejan Stanković, Aleksandar Kolarov, Vladimir Jugović, Gordan Petrić, Slaviša Jokanović… Takođe, tu su bile italijanske legende Anđelo Peruci, Frančesko Toldo, Danijele de Rosi, Filipo Inzagi, Ćiro Imobile, Frančesko Toti, Roberto Mančini…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading