POTRESNA OBJAVA: Mihina ćerka poslala JAKU PORUKU posle smrti svog oca!

Autor:

Sport

20.12.2022

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovoj porodici je sigurno najteže.

POTRESNA OBJAVA: Mihina ćerka poslala JAKU PORUKU posle smrti svog oca!

Foto: Instagram/printscreen/Vickymiha

Viktorija i Arijana Mihajlović

Siniša Mihajlović, legendarni fudbaler i trener, sahranjen je juče u Rimu, a sahrani su prisustvovali brojne legende italijanskog i svetskog fudbala.

Opelu, koje je održao vladika austrijsko-švajcarski Andrej Silerdžić, prisustvovali su velikani srpskog fudbala Dejan Stanković, Aleksandar Kolarov, Vladimir Jugović, Gordan Petrić, Slaviša Jokanović… Takođe, prisustvovale su i brojne italijanske legende - Anđelo Peruci, Frančesko Toldo, Danijele de Rosi, Filipo Inzagi, Ćiro Imobile, Frančesko Toti, Roberto Mančini…

Naravno, nikome nije teže nego Sinišinoj porodici, a upravo je Viktorija Mihajlović, Sinišina ćerka, poslala snažnu poruku na svom Instagram nalogu.

Foto: Instagram/printscreen/Vickymiha

Viktorija i Arijana Mihajlović

- Ništa nije kao ti i ja zajedno - objavila je Viktorija na svom Instagram storiju, misleći na nju i njenu majku Arijanu, koji trenutno tuguju zbog gubitka muža i oca.

Podsetimo, juče je u bazilici "Svete Marije od anđela i mučenika", sahranjen Siniša Mihajlović, a kovčeg proslavljenog srpskog fudbalera i trenera izneli su Dejan Stanković, Roberto Manćini, Atilio Lombardo, kao i igrači Bolonje Marko Arnautović, Roberto Sorijano i Lorenco de Silvestri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading