SAMO SUZE I VELIKI BOL: Ovo je NAJMUČNIJA slika sa sahrane Siniše Mihajlovića! (FOTO)

Autor:

Sport

19.12.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I kamen bi zaplakao.

SAMO SUZE I VELIKI BOL: Ovo je NAJMUČNIJA slika sa sahrane Siniše Mihajlovića! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Dres Crvene zvezde na kovčegu Siniše Mihajlovića

Legendarni Siniša Mihajlović sahranjen je u ponedeljak u Rimu.

Mnogo emocija, suza i potresnih scena viđeno je na poslednjem ispraćaju čuvenog srpskog fudbalera i trenera.

Ipak, ono što je najviše rastužilo sve prisutne, a i one koji su pratili sahranu, jeste trenutak kada se Mihajlovićeva majka Viktorija po poslednji put oprostila od svog sina.

Nakon što je završena služba u bazilici "Santa Maria delji Anđeli e dei Martiri", kovčeg sa Mihinim telom prebačen je na obližnje groblje Verano.

Pre nego što je automobil odvezao Sinišu Mihajlovića, njegova majka je sa suzama, držala njegovu sliku, a zatim je poljubila i tako se po poslednji put pozdravila sa svojim tragično preminulim sinom.

Republika

Foto: Starsport

Viktorija Mihajlović se u suzama oprašta od svog sina Siniše

Sam fudbalski krem bio je prisutan u bazilici Santa Maria degli Angeli e dei Martiri i na groblju Verano, pa su tako Sinišu na večni počinak ispratili i Frančesko Toti, Danijele de Rosi, Roberto Manćini, Atilio Lombardo, Lorenco di Silvestri, Đanluiđi Donaruma, Ćiro Imobile, Dragan Stojković Piksi, Dejan Stanković, Zvezdan Terzić, Nenad Bjeković, Dragan Džajić, Stevan Dika Stojanović, Sergej Milinković-Savić, kompletni timovi Lacija i Bolonje, predstavnici Sampdorije...

Pored njih tu su bili i Mihajlovićevi veliki prijatelji, Robert Prosinečki i Zvonimir Boban, kao i trener Partizana Gordan Petrić i bivši saigrači iz reprezentacije Zoran Bata Mirković, Slaviša Jokanović i Vladimir Jugović...

Sve ovo dovoljno govori u prilog tome da je Siniša Mihajlović bio jedna fudbalska i ljudska gromada, te da je ovo veliki gubitak za čitav svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading