SJAJAN GEST ITALIJANA: Omaž legendarnom Siniši - potez za SVAKO POŠTOVANJE!

Autor:

Sport

23.12.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani ponovo pokazali klasu.

SJAJAN GEST ITALIJANA: Omaž legendarnom Siniši - potez za SVAKO POŠTOVANJE!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović, legenda srpskog, italijanskog i evropskog fudbala, preminuo je 16. decembra u 54. godini života, a tri dana kasnije je sahranjen u Rimu, a poslednjem ispraćaju su prisustvovale brojne bivše i sadašnje fudbalske legende.

Mihajlović je ostavio neizbrisiv trag u italijanskom fudbalu, prvo kao igrač, a zatim i kao trener, pa su se Italijani odlučili za sjajan gest, kojim žele da pokažu koliko je Siniša bio veliki za njih.

Naime, na TV stanici "Primokanale" biće emitovan dokumentarni film "Sinisa tira la bomba, omaggio a un grande campione", što u grubom prevodu znači "Siniša bacač bombi, počast velikom šampionu".

Foto: FK Crvena zvezda

Siniša Mihajlović je sahranjen u Rimu


Dokumentarac će biti emotivan ovog petka sa početkom u 18.45 i u njemu će moći da se vide njegove slike kroz celu karijeru, video snimci i svedočenja porodice, prijatelja, fudbalera, čak i rivala koji su ga poznavali na terenu i van.

Repriza je zakazana za dan kasnije u 18.00 i 23.45, kao u nedelju (8.45) i pobedeljak (7.15 i 23.00).

Od italijanskih klubova, Siniša Mihajlović je nastupao za Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, dok je sedeo na klupi Bolonje, Katanije, Fiorentine, Sampdorije, Milana, Torina, a radio je i u Interu, kao pomoćnik. Karijeru je upravo završio na klupi Bolonje, koja je jedini klub u karijer koji je vodio dva puta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading