STRAŠAN ŠOK, NEIZRECIV: Emotivna ISPOVEST Mihinog kuma o poslednjim Sinišinim trenucima!

Autor:

Sport

24.12.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delovalo je da sve ide na bolje.

STRAŠAN ŠOK, NEIZRECIV: Emotivna ISPOVEST Mihinog kuma o poslednjim Sinišinim trenucima!

Foto: Starsport

Siniša Mihajlović, legendarni srpski trener i fudbaler, izgubio je bitku sa leukemijom 16. decembra, posle tri godine borbe.

O poslednim Mihinim trenucima je za "Novosti" pričao Miroslav Tanjga, koji je bio Mihajlovićev kum.

- Niko od nas nijednog trenutka nije ni pomislio, a kamoli slutio, da se Siniša ovog puta neće izboriti sa bolešću. Verovali smo da će, kao i prethodno, pobediti i nastaviti. Tim pre što je, recimo, dan pred odlazak na promociju Zemanove knjige sa sinom šetao ulicama i parkom sedam-osam kilometara. Mislili smo svi da ide nabolje, kao prvi put. Međutim, osetio je pogoršanje. Otišao je u bolnicu... A onda se desio šok. Strašan šok. Neizreciv. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da se više neću čuti videti s njim, kao ni cela njegova familija... - rekao je Tanjga za "Novosti".

Foto: Republika.rs

Sahrani Siniše Mihajlovića je prisustvovao veliki broj ljudi

Siniša je bio poznat kao čovek koji nije prezao od toga da u lice kaže svakome ono što misli. Znao je da se dobro posvađa samo da istinu i pravdu isetera na videlo.

- Neki igrači s kojima je Miha imao "konflikte", najviše su brinuli i zvali. I to, ne iz kurtoazije, nego su se interesovali za čoveka koga su mnogo cenili. Bio sam često u kontaktu sa Zlatanom Ibrahimovićem, Ademom Ljajićem... zvali su redovno igrači s kojima je sarađivao, Kolarov, Ivanović... da ne nabrajam i ne propustim nekog. Jer, svi naši igrači i sportisti koji su ga poznavali su se ljudski interesovali. Takođe, veliku brigu pokazali su Italijani, igrači iz raznih zemalja koji su tamo nastupali. To je bila briga, ljubav i dokaz koliko je Miha bio veliki i koliko su ga voleli - kaže višestuki Mihin kum.

Sahrana Siniše Mihajlovića je održana u ponedeljak u Rimu, a njoj su prisustvovale brojne legende fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading