TUGA I BOL: Oglasila se Arijana, njena poruka o Mihi ledi krv u žilama!

Autor:

Sport

27.12.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresno!

TUGA I BOL: Oglasila se Arijana, njena poruka o Mihi ledi krv u žilama!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović nedavno nas je napustio u 54. godini života nakon teške borbe sa leukemijom. Njegova supruga, Arijana, i dalje je neutušna nakon smrti Siniše.

Arijana od dana smrti ne prestaje da pati i tuguje, što se sve oslikava putem njenih društvenih mreža, gde neprestano deli slike nje i njenog Siniše.

Republika

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Poslednja u nizu nosi i jednu veoma emotivnu poruku.

- Oni koje volimo, a izgubili smo ih, nisu više tamo gde su bili, već svuda gde smo mi - napisala je Arijana ispod slike na Instagramu gde se nalaze ona i legendarni fudbaler.

 

 

Podsetimo da je Siniša sahranjen u Rimu na groblju Verano koje je podigao Napoleon za poginule borce u ratovima koje je vodio početkom 19. veka. Njegovoj sahrani prisustvovao je krem srpskog fudbala, brojne poznate ličnosti sa Apenina i širom Evrope, a ekipa našeg portala takođe se nalazila u "večnom gradu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading