PLAČEM KAO DETE! "Voleli smo se kao braća" - legendarni trener OTVORIO DUŠU posle Mihine smrti!

Autor:

Sport

26.12.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakve reči od strane ikone italijanskog fudbala.

PLAČEM KAO DETE! "Voleli smo se kao braća" - legendarni trener OTVORIO DUŠU posle Mihine smrti!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Valter Zenga, poznati italijanski trener, oglasio se posle smrti Siniše Mihajlovića koja je potresla celu Evropu.

Italijan je bio trener Crvene zvezde, dok je Siniša igrao za Sampdoriju, u periodu od 1994. do 1996. godine, gde su njih dvojica i izgradili jako prisan odnos. 

- Plačem kao dete jer se osećam kao da mi je nešto oduzeto. Voleli smo se kao braća. Uvek se borio i trudio se da ignoriše bolest. Video sam ga nedavno na predstavljanju knjige Zdenjeka Zemana i delovao je dobro. Život je zaista glup - kazao je Valter Zenga u razgovoru za "Korijere delo Sport".

Foto: Starsport

Valter Zenga je vodio Crvenu zvezdu u sezoni 2005/06

Zenga je takođe spomenuo i Vijalija i Takonija, koji se trenutno nalaze u bolnici.

- U mislima su mi i Luka (Đanluka Vijali), kao i Stefano (Takoni), koji su još u bolnici. Kako godine prolaze, patnja je sve veća. Možda je to priroda, život, ali kada se nađeš u toj situaciji, sve to postaje previše.

Valter Zenga i Siniša Mihajlović često su pričali o Crvenoj zvezdi, a posebno o svom odnosu iz igračkih, ali i trenerskih dana.

- Uvek je govorio da sam njegov stariji brat. Imali smo oduvek bratski odnos. Zvali smo jedan drugog "brate", na srpskom jeziku. Bio je pravi prijatelj. Da je sad pored mene, rekao bih mu: "Sini, znaš li šta se dešava? Kažu ti da si lud, ali to kažu jer nemaju hrabrosti da rade ono što ti radiš." Tako sam ga ja video. Kada sam trenirao Crvenu zvezdu u Beogradu, pomogao mi je na neopisiv način - otkrio je Valter Zenga.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je preminuo 16. decembra, u 54. godini života, posle tri godine borbe sa leukemijom. Sahrana je održana tri dana kasnije u Rimu, a njoj su prisustvovale brojne sadašnje i bivše legende svetskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading