GLUMCI PODRŽALI PREDLOG REPUBLIKE: Veliki Miha zaslužuje tribinu na Marakani!

Autor:

Sport

22.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan Kičić i Nenad Okanović uglas poručili da je ideja fenomenalna.

GLUMCI PODRŽALI PREDLOG REPUBLIKE: Veliki Miha zaslužuje tribinu na Marakani!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Šok i neverica zbog prerane smrti Siniše Mihajlovića ništa nisu manji iako je prošlo gotovo nedelju dana otkako je iz Italije stigla tužna vest.

Zato je iz dana u dan sve glasnija podrška inicijativi koju pokreće portal Republika i list Srpski telegraf da se srpski fudbal i Crvena zvezda oduže Mihi tako što će jedna tribina našeg najvećeg stadiona poneti ime po njemu.

Posle podrške koju smo dobili od čelnika crveno-belih i ostatka sportske javnosti, ruku za realizaciju ove ideje digli su i istaknuti srpski glumci i veliki zvezdaši Gordan Kičić i Nenad Okanović.

Republika

Foto: ATA Images

Gordan Kičić

- To je zaista divna ideja i naravno da podržavam vašu inicijativu. Siniša Mihajlović je bio veliki čovek i sportista - poručio je Kičić.

Njegov kolega je dodao da bi bilo lepo da inicijativa dobije pozitivan epilog, pogotovo jer su sećanja na Sinišu još sveža i nikako ne bi smela da izblede.

Republika

Foto: ATA Images

Nenad Okanović

- Apsolutno sam za to da se jedna tribina stadiona "Rajko Mitić" nazove po Mihajloviću. Velika je tuga što Siniša više nije s nama i podržavam sve što može da ga ostavi što duže u sećanju. On zaslužuje sve, pa i to da budući nacionalni stadion ponese njegovo ime - dodao je Okanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading