SINIŠU MIHAJLOVIĆA SU UBILI? Šokantne tvrdnje predsednika Lacija!

Autor:

Sport

26.12.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izazvao je brojne reakcije.

SINIŠU MIHAJLOVIĆA SU UBILI? Šokantne tvrdnje predsednika Lacija!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Klaudio Lotito, predsednik Fudbalskog kluba Lacio i senator u italijanskom parlamentu, izrazio je sumnju u sve učestalija oboljenja fudbalera nakon što je Siniša Mihajlović preminuo, a stanje Đanluke Vijalija se naglo pogoršalo.

Dvojici slavnih asova zapravo nije dijagnostikovan isti problem (Miha imao leukemiju, a Vijali boluje od raka pankreasa), kao ni tragično preminulom štoperu Fiorentine Davideu Astoriju (srčani udar), koji je 2018. u snu preminuo u 31. godini, međutim, Lotito poziva na oprez.

OREOL BESA I TUGE

- Jedan mračan, nejasan oreol besa i tuge sada obavija svet najvoljenijeg italijanskog sporta. Pričamo zapravo ni o čemu jer ne postoji nikakva naučna potvrda, ali možda treba postaviti pitanje i ispitati zašto se događaju ove stvari na način koji se ponavlja. Događa se i u stalnom životu, ali bi valjda trebalo da bude teže da se dogodi ljudima koji su bili profesionalni sportisti. Želim da ne postoji nikakva veza s ovim što pričam, ali to treba detaljno ispitati, analizirati tipove ovih bolesti, koje sve češće pogađaju svet fudbala - šokirao je izjavom prvi čovek nebeskoplavih.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Klaudio Lotito

Tim povodom kontaktirali smo s doktorom Miljkom Ristićem, čuvenim srpskim kardiohirurgom i univerzitetskim profesorom.

- To su pojedinačni slučajevi. Sumnja bi mogla da postoji ukoliko dođe do većeg broja obolelih. Kao što je slučaj u pandemiji koronavirusa. Mislim da za smrt Siniše Mihajlovića ne treba tražiti uzrok u vidu zavere ili nekih saznanja koja se navodno kriju. Ne vidim nikakvu sumnju, Mihina i Vijalijeva bolest nisu ništa novo i ne treba tražiti izgovor u nekoj paramedicini. Sinišu sam poznavao, znam od čega je bolovao i to je, nažalost, neizlečivo - kaže Ristić za Republiku.

OGRANIČENA MEDICINA

Takođe, komentarišući izjavu Klaudija Lotita, član Upravnog odbora Crvene zvezde otklanja sumnju da je Mihajlovićeva smrt uzrok lekarskog nemara.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljko Ristić

- Mi možemo da sumnjamo da li mu je pružena maksimalna nega. Međutim, lično ne verujem da je Siniša lečen pogrešno. Boravio je u najpoznatijim bolnicama u Italiji. To što je Lotito izjavio je bez ikakvih argumenata. Ako ima neki dokaz, neka kaže javno, neka imenuje lekara, da li je dobio lekove koje nije trebalo. Nema razloga da se diže prašina oko njegove bolesti, urađeno je sve što može u ovoj našoj današnjoj ograničenoj medicini - zaključio je Miljko Ristić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran011

27.12.2022 22:40

Lotito pročitao na portalu Alo,sto posto.