NESTALOJ BEOGRAĐANKI U AMERICI ZAPALJENA I KUĆA! Pet dana posle Aninog nestanka izgorelo je SVE, policija objavila još DETALJA

Autor:

Hronika

07.01.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Volš (39) Beograđanka koja je nestala za Novu godinu u Americi nije viđena više od pet dana, a dok traje potraga za njom kuća u kojoj je živela je izgorela.

NESTALOJ BEOGRAĐANKI U AMERICI ZAPALJENA I KUĆA! Pet dana posle Aninog nestanka izgorelo je SVE, policija objavila još DETALJA

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

Kako pišu američki mediji, na konferenciji za novinare u petak, šef policije Vilijam Kvigli rekao je da od prvog januara „uopšte nije bilo njenog elektronskog otiska“.

- Tada je rođak video da je Volš napustila svoj dom u Kohasetu oko 4 sata ujutro da bi otišla do aerodroma Logan u Bostonu za let do nacionalnog aerodroma Regan u Vašingtonu. Njen muž je spavao kada je otišla - prenose američki mediji reči šefa policije.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

 

Kvigli je rekao da istražitelji nisu uspeli da utvrde kojom deonicom puta je išla i da li je uopšte otišla na aerodrom. Takođe je rekao da su bili u kontaktu sa svim avio-kompanijama i da se ona „nije ukrcala u avion ove nedelje“.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Volš

 

Takođe, šef policije je rekao da je Anin mobilni telefon isključen od 1. januara i da od tada nije bilo aktivnosti na njenim kreditnim ili debitnim karticama. On je rekao da istražitelji prate elektronsku forenziku tražeći bilo kakve dokaze o tome gde se ona nalazi. Kvigli je rekao da su njen muž, njena porodica i njeni prijatelji u Vašingtonu u potpunosti sarađivali.

- Nemamo čime da podržimo bilo šta sumnjivo ili kriminalno - rekao je načelnik policije i dodao da je u kući u kojoj je Ana donedavno živela, a u kojoj živi sada druga porodica izbio požar.

- Požar je počeo na tavanu. Par, njihova dadilja i mališan koji su u to vreme bili u kući, bezbedno su izašli. Vrlo čudna slučajnost, ali imamo kancelariju vatrogasnog šefa i naši detektivi će biti dodeljeni ovde da istraže ovaj požar - rekao je šef policije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading