OVO U SPAVAĆOJ SOBI NEVEROVATNO PRIVLAČI INTIMNE ODNOSE: Veoma je jednostavno, evo šta treba da uradite

Autor:

Lifestyle

06.01.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se intimni odnosi mogu na neki način privući?

OVO U SPAVAĆOJ SOBI NEVEROVATNO PRIVLAČI INTIMNE ODNOSE: Veoma je jednostavno, evo šta treba da uradite

Foto: Shutterstock

Boje su mnogo važne kada govorimo o uređivanju doma, jer osim što utiču na energiju i na vaše raspoloženje, prema istraživanju povezane su sa seksualnim životom. Okruženje u kom boravite mnogo je bitno, zato su i važne boje koje birate. Dom treba da bude mesto gde ćete se osećati najprijatnije.

Istraživanje na temu uticaja boja na ljudsku psihu napravila je britanska hotelijersko ugostiteljska firma Travelodge. Istražili su 2000 domova u Velikoj Britaniji, porazgovarali sa ukućanima i došli do nekih zaključaka. Onu su se fokusirali najviše na spavaću sobu, odnosno kako boje sobe utiču na obrasce spavanja, ali i neke druge navike.

Razgovarali su sa različitim ljudima, razmenili iskustva i shvatili da na seksualni život najbolje utiču zidovi boje karamele. Odnosno, parovi koji su imali tu boju u svojoj spavaćoj sobi imali su seks u proseku tri puta nedeljno, što je češće nego parovi okruženi nekim drugim bojama, prenosi "Krstarica".

Foto: pixabay.com

Detalji u spavaćoj sobi - lampa u boji drveta

Još neke boje koje pozitivno utiču na energiju doma

Žuta boja - ako preterate sa ovom bojom možete umoriti oči. Inače, ona doprinosi da vaš dom dobije toplinu i živost, a neki veruju da žuta boja "pojačava intuiciju". Takođe, prema feng šui stručnjacima moramo biti oprezni i izbalansirati energiju uz pomoć nežnih, toplih i jakih tonova. Tako da nisu samo svetle boje dobar odabir za spavaću sobu.

Jarke boje vatre prave odličanu feng šui energiju. Što znači da ako se odlučite za crvenu boju, nećete pogrešiti. Takođe, da biste napravili balans u energiji onda u sobi morate iskombinovati i elemente od drveta, pa na primer možete kupiti krevet od tog materijala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading