BUJNIM OBLINAMA USPEŠNO DIŽE PRITISAK: "Devojka iz snova" još jednom pokazala zašto je svi žele! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

18.01.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smelo i provokativno - ovaj bodi ne može svima ovako dobro da stoji!

BUJNIM OBLINAMA USPEŠNO DIŽE PRITISAK: "Devojka iz snova" još jednom pokazala zašto je svi žele! (FOTO)

Foto: Instagram/ kasssienkaofficial

Nju zovu "Devojka iz snova" i to možda potpuno opravdano! Devojka koja je obukla potpuno providno odelo, odnosno bodi, Kasia Bako, zaludela je ljude širom sveta. Bodi je prekriven cirkonima, a ona je dodatno začinila situaciju svojim provokativnim poziranjem. Tamnokosa lepotica potpuno je opčinila pratioce svojim novim izdanjem, a sve je to zabeležila fotografijama.

Nakon njenih fotografija, nema žene koja se nije zainteresovala za ovaj seksi bodi. Osim što je sa prednje strane mrežast i izgledao providno, krase ga mali srebrni cirkoni, a pozadi ima oskudan donji veš. 

Pošteno je reći da je odeća super seksi, jer je potpuno prozirna i ukrašena delikatnim detaljem od dragulja. Svako ko se uvuče u ovu odeću zasigurno će biti zvezda svoje kućne ili neke druge "revije". Iako mnogi možda misle da je izgled pomalo odvažan, ovakva uska "odeća" dobija odlične kritike na Internetu, prenosi "Dejli star".

Foto: Instagram/ kasssienkaofficial

Kasia u čipkastom crnom bodiju

Na fotografijama koje je podelila na Instagramu Kasia je definitivno odisala seksipilom. Odevnu kombinaciju upotpunila je dijamantskom ogrlicom oko vrata i vrućim crvenim lakom za nokte. U opisu fotografije napisala je:

- Budi njegova savršena devojka iz snova sa stranom seksi noćne more - drsko je poručila.

Manekenka se odlučila za prirodan glam look kada je u pitanju šminka, odnosno nežno roze karmin i tamno našminkane oči. Kosa joj je bila kovrdžava i "divlja", padala je preko ramena, dok je pokazivala telo iz svih uglova. Od kada je podelila fotografiju, skoro pa nema negativnih komentara. Nazivaju je lepoticom, a neki ističu da su se zbog fotografija zaljubili u nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading