NEJEDNAKE GRUDI MOGU OZNAČITI I JEDAN DOBRO POZNATI SINDROM: Evo kako to stvarno IZGLEDA, ovoj devojci se svi zahvaljuju! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

12.01.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemate razloga da se stidite svojih grudi.

NEJEDNAKE GRUDI MOGU OZNAČITI I JEDAN DOBRO POZNATI SINDROM: Evo kako to stvarno IZGLEDA, ovoj devojci se svi zahvaljuju! (FOTO)

Foto: Izvor: TikTok/ b_okut0

Žena po imenu Mila na TikTok - u sebe naziva velikom devojkom. Ona je bez ustezanja pokazala kako stvarno izgledaju njene grudi koje se drastično razlikuju. Snimak koji je nedavno objavila broji preko 3 miliona pregleda, prenosi "Njujork post".

Ona je obukla zeleni kupaći kostim i inspirisala je hiljade gledaoca, zbog čega su joj se zahvaljivali u komentarima. Zapravo, svi su zahvalni zato što je normalizovala žensko telo, bez pokazivanja nerealnog. Pokazala je pravi izgled svojih grudi, koje pre svega nisu iste veličine.

- Kao neko kome je jedna dojka veća od druge, ipak se osećam tako srećno i kao da nisam sama - napisala je ona dok su se ispod videa nizali komenatri na račun njenog izgleda.

- Tako sam srećna što ljudi normaliziraju grudi gde je jedna veća od druge jer ja imam isto to i bila sam tako nesigurna godinama, tako da hvala - glasio je jedan komentar ispod njenog videa.

Foto: Izvor: TikTok/ b_okut0

Mila pokazuje nejednake grudi

Na veličinu i razvoj grudi mogu uticati genetika, kao i višak estrogena u ćelijama tkiva dojke, što može uzrokovati brži rast jedne dojke od druge. Poznato je da dojenje utiče na iskrivljena prsa.  Za razliku od Mile, druga žena se suočila sa sličnim problem, s tim što je njoj postavljena dijagnoza.

Jedna korisnica na društvenim mrežama podelila je svoje iskustvo. Ona je rekla kako je primetila da joj je jedna dojka dosta porasla u odnosu na drugu i da je to shvatila dok je prolazila kroz adolescenciju. Nadala se da će doktor ispraviti nedostatke, ali umesto toga joj je rečeno da još nije izašla iz perioda puberteta i da će joj druga dojka porasti kako vreme bude prolazilo. Na kraju je saznala za dijagnozu Poland sindroma, retkog urođenog poremećaja kog karakteriše nedostatak mišićnog grudnog koša na jednoj strani tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Crnogorac

13.01.2023 13:28

Poigrao bih se tom desnom...