GDE JE OVDE TRUDNIČKI STOMAK? Žena šokirala izgledom u osmom mesecu - niko ne može da poveruje da je u drugom stanju!

Autor: N.J.

Lifestyle

09.01.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagledajte se dobro u stomak ove devojke.

GDE JE OVDE TRUDNIČKI STOMAK? Žena šokirala izgledom u osmom mesecu - niko ne može da poveruje da je u drugom stanju!

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ ninamonzolevska

Nina u plavom kompletu

Jedna devojka, Nina Monzolevska, podelila je video na TikTok - u i time ostavila mnoge u šoku. Naime, ona izgleda vitko i lepo, i niko ne bi mogao da primeti da postoji nešto na njenom stomaku. Zapravo, kada se okrene možete videti pravo čudo! Devojka je u osmom mesecu trudnoće, a stomak se čak ni ne nazire kada stoji pravo, već samo kada se okrene iz profila. Razlozi za "nevidljiv trudnički stomak" su mnogobrojni, a neke od njih pročitajte u nastavku.

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ ninamonzolevska

Nina u osmom mesecu trudnoće

Šta utiče na oblik trudničkog stomaka?

Ako ste visoki i imate dugačak abdomen, tako će beba imati dosta prostora da raste, a stomak će se manje videti. A ako ste niži, onda će biti manje prostora i samim tim stomak će se pre videti. Takođe, veličina stomaka zavisi od toga koja je beba po redu, odnosno koja je trudnoća po redu. Žena koja ima čvršću kožu na stomaku, samim tim joj se i stomak manje vidi. Još jedan značajan faktor je i bebina veličina koja utiče na oblik i veličinu stomaka.

Svakoj ženi trudnoća različito "stoji", a stomak se obično primeti između 12. i 16. nedelje, dok  kod onih koje očekuju drugo ili treće dete stomak je vidljiv mnogo ranije. Takođe, gojaznim mamama stomak se ne vidi tako brzo.

Ako sumnjate da ste u drugom stanju pročitajte koji su rani simptomi trudnoće pre izostanka ciklusa: štucanje i podrigivanje, često mokrenje, mučnina, zatvor, averzija prema hrani ili preterana želja za određenom namirnicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading