ZBOG TORTE NEGATIVNIH KOMENTARA NA PRETEK, A NIKO NE ZNA KAKVA SE BOLNA PRIČA KRIJE IZA: Dečak saznao ISTINU čim je oduvao svećice!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je ovako saznao radosnu vest.

ZBOG TORTE NEGATIVNIH KOMENTARA NA PRETEK, A NIKO NE ZNA KAKVA SE BOLNA PRIČA KRIJE IZA: Dečak saznao ISTINU čim je oduvao svećice!

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ hannahschibicreations

Žena koja se na TikTok - u predstavlja kao Hana Šibi objavila je video koji je osvojio srca čak 22 miliona ljudi. Na njemu se vidi kako plavokosi dečak duva svećice na improvizovanoj totrti od banane. Odnosno, žena je stavila svećice u koru banane i dala mu da ih oduva povodom njegovog rođendana. Lepo je videti što je dečak toliko skroman, da se uopšte nije na neki način "uvredio" što nije dobio neku drugu vrstu torte, već samo voće koje mu je verovatno dostupno skoro svaki dan.

Kada je oduvao svećice, i nakon što su mu otpevali rođendansku pesmu, dali su mu papirić koji je bio skriven u banani. Nakon toga, žena ga je sa povezom na očima odvela u dvorište. Tu su mu dali jednu drvenu šipku i rekli da treba da udara pinjatu (igračku napunjenu slatkišima) kako bi dobio svoj poklon. Oni su mu spremili čak dve pinjate. Rekli su mu da koju god pinjatu udari i probuši, dobiće nagradu.

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ hannahschibicreations

Dečaku objašnjavaju pravila igre

"Objavljivanje odluke o usvajanju" glasio je naziv videa na TikTok - u.

Ono što dečak nije mogao da vidi je da iznad pinjata postoje natpisi. Iznad jedne je pisalo "Usvajanje", a iznad druge "Putovanje u Diznilend". Dečak je srušio obe pinjate. Kada su mu skinuli povez rekli su mu da je dobio "usvajanje":

- Dušo, ja te mnogo volim. Dođi kod mene! Da li bi voleo da budeš deo naše porodice? - pitala ga je Hana.

 

Dečak je rekao da bi voleo, nakon čega su se jako zagrlili. Ovo je očigledno novi trend da se sada na malo drugačiji i lepši način saopštava deci da će biti usvojeni. Bilo kako bilo, bitno je da su pre svega deca srećna i da ne ispaštaju zbog tuđih loših odluka. Ovaj video izazvao je malu zabunu kod ljudi, te su neki pomislili da će dečaka ostaviti u centru za usvajanje dece, zbog natpisa iznad pinjate. Takođe, neki su se šokirali improvizovanom tortom, ali mnogo je bitnija priča koja je "iza".

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ hannahschibicreations

Hana grli dečaka nakon što je saznao da će biti usvojen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading