MISLILA JE DA JE ZA SLAVU DOBILA VINO - KADA JE OTVORILA BOCU ŠOKIRALA SE: Ono što je bilo unutra je u najmanju ruku IZNENAĐENJE (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.12.2022

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate onaj osećaj kad otvarate poklone koje ste dobili za slavu? Svi vam uglavnom donose vino i onda vidite...

MISLILA JE DA JE ZA SLAVU DOBILA VINO - KADA JE OTVORILA BOCU ŠOKIRALA SE: Ono što je bilo unutra je u najmanju ruku IZNENAĐENJE (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/aleks_diamond30

Kuvani paradajz u boci od vina

Vino je uglavnom sastavni deo slavskog poklona kod Srba. Međutim, jedna korisnica TikToka je za slavu dobila flašu "crnog vina" u kojoj nije bilo vino, već – kuvani paradajz.

- Znate onaj osećaj kad otvarate poklone koje ste dobili za slavu? Svi vam uglavnom donose vino i onda vidite da crno vino koje ste dobili ima neke grudvice… Kad otvorite, vidite da nije to taj čep, pomirišete, a ono kuvani paradajz - rekla je devojka sipajući sadržaj flaše u čašu i konstatovala šta može biti posredi.

- Originalan poklon. Žena je iz podruma izvadila vino koje je imala kod kuće i nije videla da je ona u tu flašu sipala kuvani paradajz. Hit - kroz smeh je konstatovala devojka koja je snimak objavila na TikToku.

U komentarima su počeli da joj se javljaju i oni koji su doživeli sličnu situaciju.

- Drugarica jedno veče donela od rođendana, htele da pijemo, otvaramo, a unutra sok do malina - prokomentarisao je nadovezujući se jedan od korisnika društvene mreže TikTok.

Kako je konstatovao drugi korisnik društvene mreže, njemu su umesto rakije vodu doneli još 2020. godine.

- Moja sestra je za punoletstvo od babe dobila 6 tegli ajvara... sreća pa obožavam ajvar - stoji u trećem komentaru.

 

 

Bilo je i onih koji su se našalili na račun situacije: “Taman za ćufte”, “Dodaš votku i napraviš koktel”, “Vino imaš u svakoj prodavnici i nikakvo je… Paradajz je 100 puta bolji i vredniji”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading