OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Dečko je ostavio jer je bila GOJAZNA, ona žestoko uzvratila - sad je moli da se pomire!

Autor: N.J.

Lifestyle

14.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova devojka postigla je ogromnu transformaciju!

OSVETA SE SLUŽI HLADNA! Dečko je ostavio jer je bila GOJAZNA, ona žestoko uzvratila - sad je moli da se pomire!

Foto: Shutterstock

Gojaznost je definitivno jedan od najčešćih zdravstvenih problema 21. veka. S obzirom na način života, brzinu zbog koje se sve dešava, logično je da se "pada pod uticaj" nezdrave hrane koja se jede u hodu zbog nedostatka vremena. To nije problem starih, već sve češće i mladih, a neki srećom uspevaju i samostalno da vrate zdravu kilažu. Volja je ključna, jer bez nje niikakva transformacija nije moguća.

Nina Starčević podelila je na TikTok - u da je zbog gojaznosti dečko ostavio, ali nakon što je uspela da smrša i skine višak kilograma, on je poželeo da joj se vrati. Ona tako nešto nije htela da prihvati, već je sada u ljubavnoj priči sa osobom, koja je volela i kada je bila gojazna.

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/ninastarcevic1

Nina nakon promene

- Kad bivši dečko shvati šta je izgubio pa hoće da se vrati. Hvala ti ali nisi mi potreban pored sebe, imam osobu koja je bila tu kada sam bila debela - napisala je ona u videu na TikTok - u.

 

Ona je podelila video iz bolnice pre nego što je skinula kilažu, te možemo opravdano da posumnjamo da je uradila operaciju želuca. U komentarima ispod videa, ona je to i potvrdila.

Njena transformacija je neverovatna - kako fizička tako i psihička! Devojka se preporodila, a mi nismo jedini koji smo to primetili. Ispod njenog videa gde je pokazala kako je izgledala pre i posle, pozitivnim komentarima nema kraja, ljudi su oduševljeni ogromnom transformacijom koju je ova devojka postigla!

"Bravo", "Napred devojko", "Ovo je za poštovanje", pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading