SADA SVIMA "UPADA U OČI"! Ovako je izgledala vatrena Hrvatica pre operacija: Ivana Knol neprepoznatljiva! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

11.12.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je Ivana izgledala 2016. godine.

SADA SVIMA "UPADA U OČI"! Ovako je izgledala vatrena Hrvatica pre operacija: Ivana Knol neprepoznatljiva! (FOTO)

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Ivana Knol

Atraktivna Ivana Knol bila je u centru pažnje kao vatrena navijačica sa tribina. Originalna i u zanimljivim kombinacijama osvajala je pažnju kako muškog tako i ženskog pola.

Lepa hrvatska navijačica ima atribute od kojih zastaje dah, izgleda neverovatno, a ona je inače učestovala u takmičenju za mis Hrvatske. Inače, ona je 1992. godište, rođena je u Nemačkoj. Bila je studentkinja Grafičkog fakulteta, tako da je ona i obrazovana i lepa.

Ove godine ona je napravila pravi bum na Mundijalu u Kataru. Ivana je imala zanimljive i provokativne stajlinge, koji nisu mogli da ne prođu nezapaženo. Svako njeno pojavljivanje na tribinama bilo je medijski ispraćeno, a i ona se potrudila da izborom ostavi bez teksta. Pa tako, podsetićemo da je biznismen iz Katara fotografisao, a posle se pravdao.

- Za vašu informaciju, fotografirali su je ne zato što im se ona sviđa, već zato što im se ne sviđa način na koji je obučena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. Ovo će vam potvrditi svako iz Katara. Verovatno je žele prijaviti - kaže Hasan Al Džefairi.

Davno, ona je istakla da podržava svaku promenu ako je sa merom. Na osnovu nekih njenih fotografija pre nego što je Ivana nešto promenila na sebi, možemo da vidimo da je svakako bila lepotica i pre bilo kakve promene. Bujne grudi, izvajano telo i lepo lice su ono što trenutno opisuje hrvatsku navijačicu, a evo kako je izgledala pre nekoliko godina:

Kako se vama sviđa Ivana? Primećujemo da su je ljudi i tada hvalili, pa ispod njenih videa uglavnom stoje pozitivni komentari:

"Devojka je super", "Lepotica", "Super je, pametna, lepa, zgodna", pisali su ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading