USPEŠNA JE U POSLU ZAHVALJUJUĆI VELIKIM USTIMA: Ušla je u Ginisovu knjigu rekoda, a sve zbog NEOBIČNOG talenta! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

11.12.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada vide šta može, svi se začude!

USPEŠNA JE U POSLU ZAHVALJUJUĆI VELIKIM USTIMA: Ušla je u Ginisovu knjigu rekoda, a sve zbog NEOBIČNOG talenta! (FOTO/VIDEO)

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ samramsdell5

Sam Instagram slika

Sam Ramsdel je žena sa najvećim ustima na svetu i drži Ginisov svetski rekord za najveći zalogaj. Reći nekome da ima velika usta obično je uvreda - ali ne za ovu ženu. Ona je postala slavna na društvenim mrežama, ima neverovatnih 3, 4 miliona pratilaca na TikTok - u.

Zahvaljujući njenim ustima, čak i najjednostavnije stvari u životu učinile su je online spektaklom, što je sada pokrenulo njenu karijeru u pravcu stvaranja sadržaja. Nakon što je provela godine pokušavajući da se probije u industriji muzike i komedije, uspela je na potpuno drugoj strani.

- Kada je pandemija nastupila, mislila sam da je moja muzička karijera gotova - rekla je ona za "Dejli star" i dodala:

- Ali TikTok je u to vreme eksplodirao, pa sam se obavezala objavljivati svaki dan i pronaći svoju nišu. Kada sam počela objavljivati i praviti lude face, dobila sam puno komentara za usta - kaže ona i dodaje da se posvetila tome i uspela!

Foto: Instagram/Printscreen

Žena gura celu perecu u usta

Međutim, nisu svi bili tako ljubazni prema njoj.

- Dobijam puno komentara da sam ružna i odvratna, ali takva sam rođena! Naravno, nažalost, mislim da je to deo društvenih mreža. Naučila sam da volim svoja usta - kaže ona.

- Morala sam da odustanem od pokušaja da svima udovoljim i nadam se da mogu inspirisati druge da prigrle vlastitu nesigurnost ili različitost. I znajte da kada živite autentično i naučite voleti sebe zbog toga što jeste, tada se događa magija - kaže ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Ramsdell (@samramsdell5)

Otkako je odlučila da voli svoja usta umesto da ih se gadi, njen život se potpuno promenio – čak može putovati i jesti uz svoj posao.

- Tako sam zahvalna što sada mogu da radim ono što volim, zahvaljujući svojim velikim ustima - priznala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading