Teška POVREDA srpskog napadača!

Autor:

Sport

09.01.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje ga najmanje nekoliko nedelja pauze.

Teška POVREDA srpskog napadača!

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije Mitrović i Vlahović

Dušan Vlahović, golgeter Juventusa i fudbalske reprezentacije Srbije, propustiće još minimum četiri utakmice za crno-bele iz Torina, prenose brojni mediji sa Apenina.

Prosto neverovatno zvuči da Vlahović povredu vuče još od 25. oktobra, kada se povredio na meču Lige šampiona protiv Benfike. Probao je Dušan da se vrati, igrao je i za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru, postigao je i gol protiv Švajcarske, ali se nažalost i dalje nije u potpunosti oporavio, pa ga nećemo još neko vreme gledati na terenu.

Prema prvim navodima, neće ga biti još najmanje četiri meča, što znači da će, između ostalog, propustiti i duel sa Napolijem na jugu Italije, u kom će se sastati dve najbolje ekipe u Italiji.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u opremi Juventusa

Juventusu bez njega ne ide loše, jer se nalaze u seriji od čak osam pobeda u Seriji A, bez ijednog primljenog gola, međutim, nema sumnje da bi sa Vlahovićem u timu bili još moćniji.

Vlahovića nećemo gledati na mečevima protiv Napolija, zatim Monce u italijanskom kupu, a takođe neće igrati ni protiv Atalante, odnosno ponovo Monce, ovaj put u okviru Serije A. Navijači crno-belih iz Torina se nadaju da bi Dušan mogao biti spreman za meč sa Salernitanom, koji je na programu 7. februara, ili makar pet dana kasnije, kada Juve dočekuje Fiorentinu, nekadašnji Vlahovićev klub.

Podsetimo, Juventus će na proleće igrati i u Evropi, a rival u šesnaestini finala Lige Evrope će im biti ekipa Nanta. Prvi meč je na programu 16. februara, u Torinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading