UHAPŠENI MUŽ NESTALE ANE VOLŠ SE SMEJE DOK GA HAPSE! Fotografija uznemirila svet: "Ovako izgleda čovek koji je UHVAĆEN"

Autor:

Hronika

09.01.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak objavljen na društvenim mrežama je sve šokirao. Na njemu se vidi suprug nestale Beograđanke Ane Volš kako izlazi iz kuće sa "osmehom oko glave''!

UHAPŠENI MUŽ NESTALE ANE VOLŠ SE SMEJE DOK GA HAPSE! Fotografija uznemirila svet: "Ovako izgleda čovek koji je UHVAĆEN"

Foto: TWITTER/@BRADTATUM/SCREENSHOT

Brajan Volš

Brajan Volš, suprug nestale Ane Volš, danas je saslušan u sudnici, dan nakon što je optužen za dovođenje policije u zabludu tokom istrage o nestanku njegove supruge.

U ponedeljak se navršava osam dana od kada je Ana Volš poslednji put viđena.

VBZ-TV I-Team je saznao da su istražitelji dobili nalog za pretres kuće, piše CBS News.

Istražitelji su se u nedelju pojavili sa lopatama u rukama u okviru pretresa. Neki su viđeni kako nose kutije sa dokazima iz kuće.

Takođe snimak koji je sve šokirao nastao je kada su Brajana izvodili policajci i odveli ga na saslušanje. On je sa lisicama na rukama izlazio iz kuće nasmejan, kao da se ništa nije dogodilo. Ljudi su ostavljali komentare ispod snimka: "Njegov osmeh je tako zao", "To je lice uhvaćenog čoveka."

Podsetimo, godine 2018, Brajan Volš optužen je za prevaru u Okružnom sudu SAD nakon što je navodno prodao dve lažne slike Endija Vorhola. VBZ-TV je dobio i potvrdio audio snimak govorne pošte koju je Brajan Volš ostavio prijatelju svoje žene. Prijatelj, koji živi u Vašingtonu, gde radi Ana Volše, rekao je da je govorna pošta ostavljena u sredu. Tog istog dana je policiji prijavljen njen nestanak. 

Korisnici društvenih mreža su izrazili sumnju u vezi sa suprugom nestale 39-godišnje Ane Volš nakon ekskluzivnog audio snimka koji je objavljen na Tviteru.

U audio snimku od 43 sekunde, koji ima preko 59.000 pregleda, može čuti kako Brajan govori:

- Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro - rekao je Brajan Volš, suprug nestale Ane. Napali su ga zato što je zvučalo kao da on uopšte nije uznemiren zbog nestanka žene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading