SMETA IM SRBIJA: Italijani RAZAPELI Dušana Vlahovića!

Autor:

Sport

30.12.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštre kritike.

SMETA IM SRBIJA: Italijani RAZAPELI Dušana Vlahovića!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Jedan od najboljih srpskih fudbalera, Dušan Vlahović, nalašao se na udaru u Italiji.

Njegovo stanje i povreda su i dalje glavne teme na Apeninima, te tamošnjim medijima smeta to što je Vlahović igrao za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru i ne mogu da poveruju da i dalje ne može da reši povredu i da ga neće biti u sastavu Juventusa na početku 2023. godine.

Igrao je za Srbiju, ali ne može za Juventus. Zbog toga se stvara misterija oko Vlahovićevog fizičkog stanja - pišu italijanski mediji i to nakon što ga je "Tutosport" uporedio sa najboljim golgeterom današnjice Erlingom Halandom iz Mančester sitija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

 

"Gazeta" je bila još direktnija i konkretnija.

Nastupi za Srbiju pogoršali su stvari i Vlahović je morao da krene sve iznova. Trener Alegri nijednog trenutka nije forsirao povratak, ali je mislio da bi pauzom mogao da se vrati na 100 odsto - stoji u "Gazeti".

Isti list dodaje da bi mogao ceo januar da preskoči zbog povrede, a sve su glasnije priče da bi Vlahović mogao i da napusti Torino uskoro. Među zainteresovanima za njegove usluge su Čelsi i Arsenal, a mediji su preneli da su klub i sam igrač raspoloženi za rastanak, verovatno na leto.

Dušan Vlahović je u Juventus stigao krajem januara ove godine i to iz Fiorentine u transferu vrednom nešto preko 81 milion evra. Do sada je u dresu torinske "stare dame" odigrao 36 utakmica na kojima je postigao 16 golova, a namestio ih je još četiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading