MISTERIOZNA PORUKA ENDRUA TEJTA NA TVITERU! Nakon vesti o hapšenju, objavio je OVO!

Autor:

Svet

30.12.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je njegovo prvo oglašavanje nakon vesti da je uhapšen.

MISTERIOZNA PORUKA ENDRUA TEJTA NA TVITERU! Nakon vesti o hapšenju, objavio je OVO!

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Endru Tejt

Bivši kikbokser i kontroverzni influenser Endrju Tejt (36) oglasio se na Tviteru nakon što ga je policija u Rumuniji uhapsila zbog sumnje na navodnu trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne grupe.

Na njegovom zvaničnom Tviter nalogu pojavila se misteriozna poruka, a pretpostavlja se da se ona odnosi upravo na njegovo i hapšenje njegovog brata Tristana.

- Matriks je poslao svoje agente - objavljeno je na Tviteru, gde ga prati više od 3,6 miliona ljudi.

 

 

- Koristiš telefon u zatvoru - pitanje je jednog korisnika ove platforme, dok su se drugi bavili time da koliko je bila opasna odluka Ilona Maska da dopusti njegov povratak na Tviter.

Podsetimo, Endru Tejt i njegov brat Tristan uhapšeni su u Rumuniji pod sumnjom na trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalnih organizacija.

Kako smo ranije pisali, sumnja se i da je policija uspela da ga locira tako što je u prepirki sa poznatom ekološkom aktivistkinjom Gretom Tunberg "otkrio" gde se nalazi.

Naime, u video-snimku koji je postavio kao odgovor aktivistkinji vidi se kutija poznate rumunske picerije, pa se govorkalo da je ona upravo zaslužna što ga je policija pronašla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading