TEJTA ODALA KUTIJA PICE? Novi detalji hapšenja bivšeg boksera: U sve je umešana i Greta Tunberg?!

Autor:

Svet

30.12.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endru Tejt nedavno je dospeo u žižu javnosti kada se javno pohvalio voznim parkom i pomenuo i aktivistkinju Gretu Tunberg.

TEJTA ODALA KUTIJA PICE? Novi detalji hapšenja bivšeg boksera: U sve je umešana i Greta Tunberg?!

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Bivši kik bokser, influenser i veliki ženomrzac Endru Tejt uhapšen je u Rumuniji. 

Njegovom hapšenju je prethodio skandal sa aktivistkinjom za zaštitu životne sredine Gretom Tunberg koju je pomenuo u tvitu u kome se hvalio brojem automobila koje ima, a zatim joj ponudio da joj pošalje punu listu.

Greta influenseru "nije ostala dužna", pa mu je odgovorila: - Da, molim te, prosvetli me. Pošalji mi na e - mail: malipenis@nađiživot.com.-

Zašto je Tejt uhapšen?

TMZ je preko rumunske publikacije Libertatea izvestio da je Endru Tejt, zajedno sa svojim bratom Tristanom „uhapšen u Rumuniji zbog optužbi za trgovinu ljudima”. Prema Libertatea, braća su optužena za kidnapovanje i silovanje, a više detalja će biti izneto u javnost u narednim danima. Pojavio se i snimak braće Tejt kako ih policija sa lisicama izvodi iz zgrade u vozilo koje čeka.

 

 

Kako je Tejt delimično uhvaćen je filmska priča. Kao odgovor na tvit Grete Tunberg, Tejt je postavio dvominutni video gde puši cigarete i gde je oskudno odeven. Dok pokušava da ismeje tinejdžerku aktivistkinju, Tejtu je isporučena pica. Trenutna radna teorija je da su vlasti uspele da ga uđu u trag nakon što su prepoznale ime picerije na kutijama. Ova priča još uvek nije potvrđena i zvanična, prenosi Distractify.

 

 

Tejt je već bio pod istragom zbog trgovine ljudima

Teško je poverovati da je kutija pice imala veze sa njegovim hapšenjem, budući da su braća Tejt i ranije bili sumnjičeni za krivična dela.

Dejli miror je objavio da je 36-godišnji Tejt „pod istragom Uprave za istragu organizovanog kriminala i terorizma (DIICOT), a izveštaji u Rumuniji tvrde da su on i njegov brat ispitani zbog sumnje da su formirali organizovanu kriminalnu grupu koja je koristila devojke u filmovima za odrasle." Ovo hapšenje je usledilo nakon otmice dve devojke u Rumuniji.

Ovo nije prvi put da su Tejt i njegov brat osumnjičeni. U aprilu 2022, vlasti su uhapsile braću kada je „policija navodno pronašla dve devojke koje su tvrdile da su držane protiv njihove volje“. Obojica su puštena, ali je policija pomno pazila na njih.

Rumunski tužioci tvrde da su Tejt, njegov brat i dve neimenovane osobe „navodno stvorile organizovanu kriminalnu grupu sa svrhom regrutovanja, smeštaja i iskorišćavanja žena tako što su ih primorale da kreiraju pornografski sadržaj“, prenosi Dejli miror.

Njegov menadžer je za Dejli Miror rekao da "trenutno ne mogu da daju nikakve detalje u vezi sa navodnim izveštajima da su braća privedena; međutim, Endru i Tristan Tejt imaju krajnje poštovanje prema rumunskim vlastima i uvek će pomoći i pomažu na bilo koji način. "

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading