SKANDAL U KOMŠILUKU: Policija uhapsila slavnog sportistu zbog snimanja filmova za odrasle (VIDEO)

Autor:

Sport

30.12.2022

00:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno.

SKANDAL U KOMŠILUKU: Policija uhapsila slavnog sportistu zbog snimanja filmova za odrasle (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/@DurdenLebowski

Bivši kikbokser, a sada influenser Ednru Tejt, navodno je uhapšen danas sa bratom Tristanom u Rumuniji, preneli su tamošnji mediji.

 

 

Kako prenosi "Libertatea.ro", racija je pokrenuta zbog sumnje da su braća formirala organizovanu kriminalnu grupu koja je koristila devojke za video snimke za odrasle, navodi list.

Tristan i Endru Tejt su britanski državljani, bivši kikbokseri, koji su se pre nekoliko godina preselili u Rumuniju. Milioner Tristan Tejt poznat je kao bivši šampion u kik boksu i bivši dečko Rumunke Bjanke Dragušanu. Bjanka Dragušanu je u septembru 2018. priznala da je raskinula sa Tejtom, rekavši da su jedno drugom obećali da se neće javno napadati.

Endru Tejt je prvi put postao poznat nakon što se pojavio u rijaliti projektu Veliki brat 2016. godine, kada je izbačen iz takmičenja nakon što se pojavio video na kojem je tukao ženu van emisije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading