VESIĆ: Sa optimizmom i verom u Novu 2023. godinu!

Autor:

Vesti

30.12.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mionistar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić uputio je čestitku povodom predstojećih praznika.

VESIĆ: Sa optimizmom i verom u Novu 2023. godinu!

Foto: mgsi.gov.rs

Goran Vesić

Godinu iza nas obeležilo je mnoštvo izazova, od krize zbog rata u Ukrajini koja je zahvatila celu Evropu, preko nastavka pandemije, do nestabilnosti na Kosovu i Metohiji izazvanih ekstremističkom politikom Aljbina Kurtija i privremenih vlasti u Prištini. 

Uprkos svim poteškoćama, zahvaljujući mudroj politici predsednika Aleksandar Vučić, Srbija nije stala, borila se i ostala nezavisna.

Nastavili smo da radimo i da čak i u vremenima krize povećavamo budžete za razvojne i kapitalne projekte. Po tome smo jedinstveni u ovom delu Evrope. 

Predstojeću 2023. godinu dočekujemo sa puno optimizma i sa istom željom da od Srbije stvaramo modernu i uspešnu državu. 

Stara kineska poslovica glasi da "onaj ko gradi, gradi budućnost". 

Ponosan sam što ćemo sledeće godine nastaviti da gradimo Srbiju i osiguravamo njenu stabilnu budućnost ispunjavajući zadatke i viziju predsednika Aleksandra Vučića. 

Od velikih projekata u 2023. godini očekuje nas otvaranje autoputa od Pojata do Kruševca, završetak obilaznice oko Beograda do Bubanj potoka, završetak auto-puteva Ruma – Šabac, Novi Beograd – Surčin, kao i brze saobraćajnice Iverak – Lajkovac. Nastavljamo radove na brzoj pruzi Novi Sad – Subotica, Niš – Brestovac, počinjemo radove na deonici pruge Niš – Dimitrovgrad, potpisujemo ugovor o izgradnji brze pruge od Beograda do Niša a naš aerodrom ”Nikola Tesla” naredne godine značajno uvećava svoje kapacitete i postaje glavno čvorište avio-saobraćaja u ovom delu Evrope. 

Vama i vašim porodicama želim dobro zdravlje, mnogo sreće, ljubavi i uspeha.

Sa optimizmom i verom u sebe idemo u Novu 2023. godinu!

Živeli!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading