OVAKO OKITITE JELKU DA BUDE MAGNET ZA SREĆU I USPEH: Ova boja ukrasa je OBAVEZNA ako želite ljubav i mir!

Autor: N.J.

Lifestyle

30.12.2022

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrasite jelku ovako i biće magnet za sve što je dobro!

OVAKO OKITITE JELKU DA BUDE MAGNET ZA SREĆU I USPEH: Ova boja ukrasa je OBAVEZNA ako želite ljubav i mir!

Foto: Izvor: Unssplash/ Tim Mossholder

Vreme praznika ne mora uvek biti i vreme radosti. Za jedne praznici su sinonim za uživanje i opuštanje, a dok su drugi baš u tom periodu pod stresom. Postoje mnogobrojni razlozi zašto bismo se osećali loše tokom praznika, a najčešći je upravo stres i to zbog troškova oko praznika. Želimo da kupimo svima poklone, da se lepo provedemo, da putujemo, cene su više, novca je manje, te sve to dovodi do nagomilanog nezadovoljstva. Evo šta možete da učinite za sebe, a da vas ne košta baš ništa!

Pripremite dekoraciju koja će biti magnet samo za lepe stvari

Kada kažemo magnet "samo za lepe stvari" mislimo na dugovečnost, novac, prosperitet, uspeh... Znate li da možete okititi jelku tako da privlači upravo sve navedeno, evo i kako:

Zimzeleno drvce

Prvo, ne znamo da li ste kupovali jelku ove godine, ali zimzeleno drvce je simbol večnog života. Na primer bor označava iskrenost, časnost, jak karakter, uspravnost, vitalnost, plodnost...

Gde se stavlja jelka?

Gornji levi ugao kuće je "površina bogatstva". Prema Feng šui stručnjacima jelku bi trebalo postaviti u uglove kuće ili u centralni deo, tu će stabilizovati energija. Jelka ne bi trebalo da stoji u hodniku kao ni blizu vrata da ne bi blokirala energiju. Takođe, Feng šui stručnjaci navode da jelka nikako ne sme biti pored kamina niti blizu izvora toplote kako se ne bi zapalila.

Evo koje boje bi trebalo da koristite za novogodišnju dekoraciju:

Ako želite da imate mirnu i lepu godinu, onda birajte belu boju.

Ako birate plavu boju onda ste neko ko sledeće godine želi novac.

Crvena boja oduvek je simbol ljubavi i strasti, tako da ako ste neko ko žudi za parterom i vezom onda okitite jelku crvenim ukrasima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading