ALARM U JUVENTUSU: Dušan Vlahović TEŽE POVREĐEN?

Autor:

Sport

23.12.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se srpski fudbaler nije vratio na teren.

ALARM U JUVENTUSU: Dušan Vlahović TEŽE POVREĐEN?

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović, sjajni srpski napadač, i dalje se nije vratio na teren, iako je prošlo više od 20 dana kako je reprezentacija Srbije završila svoje učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Pred sam početak Mundijala Vlahovića je mučila povreda, propustio je duel sa Kamerunom, dok je u mečevima sa Švajcarskom i Brazilom skupio jedva osamdesetak minuta, pa je jasno da situacija nije baš najsjajnija. A čini se da agonija i dalje traje.

"Vlahović - Alegrijev znak pitanja. Kada će se vratiti na teren", ovo je naslov teksta Gazete delo Sport u kojem italijanski novinar izražava čuđenje za slučaj srpskog fudbalera.

- Alarm je upaljen, a niko se ne oglašava. Šta je s Dušanom? Preskočio je oba test meča posle Mundijala, ne trenira, trener ne može da predvidi njegov povratak na teren -  pita se italijanski novinar.

Foto: Starsport

Dušan Vlahović u dresu Srbije

Vlahović je, navodno, i dalje povređen, odnosno nedovoljno izlečen. Ukoliko je to slučaj, to bi bio veliki problem za našeg igrača jer bi to značilo da povreda uopšte nije bezazlena.

Ipak, postoji i druga strana priče. Brojni Premijerligaši su se tokom Mundijala raspitivali za Dušana, a znajući tešku situaciju u kojoj se Juventus trenutno nalazi, moguće je da je i to razlog njegovog neigranja.

Bilo kako bilo, Vlahovića i dalje nema na treninzima, propustio je oba prijateljska meča, pa je jasno da nešto ne štima. Da li je povređen, nezadovoljan ili mu se sprema transfer, pitanje je, ali je jasno da navijači Juventusa imaju razloga za veliku brigu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading